„Survivor România“. Moromete, în delir după ce a fost nominalizată: „Ești cel mai pervers, cel mai fals!“ VIDEO

„Survivor România“. Moromete, în delir după ce a fost nominalizată: „Ești cel mai pervers, cel mai fals!“ VIDEO

Nominalizarea pe care mulți telespectatori au așteptat-o în ultimele săptămâni a venit în Consiliul de aseară.

Comportamentul Andreei Moromete nu a fost deloc pe placul multor fani ai emisiunii, care au transmis sute de comentarii în social media, cerând ca fosta Războinică să fie eliminată. Andreea Moromete a intrat în mai multe conflicte, cu Alin Chirilă sau cu Ștefania Stănilă , și a avut și câteva ieșiri necontrolate și crize de isterie în ultimele ediții ale concursului. Iar internauții au taxat aceste derapaje.

Andreea Moromete, propusă pentru eliminare la Survivor România FOTO Pro TV

„Hai, Moromete, e cazul să te duci acasă, nici ăia din poliție nu te-au suportat, vezi poate îți găsești un loc la circ“, „Cea mai perversă este Moromete, a găsit amuleta dar nu a spus la nimeni. Trebuie penalizată, nu este corectă. Afară, acasă, drum bun, Moromete“, „Moromete, ajunge cât a stat. Deja este prea mult circ. Control urgent la psihiatrie. Este grav“, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor concursului.

În ediția de aseară a reality-show-ului de la Pro TV, cei șapte concurenți rămași în tribul Taino s-au reîntors pe traseu pentru un nou joc de Imunitate. Andrei Krișan are o perioadă foarte bună, astfel că a câștigat pentru a doua săptămână la rând jocul și colanul de Imunitate.

Imediat după joc, a urmat un Consiliu de nominalizare mai încărcat de tensiuni ca niciodată. Concurenții și-au aruncat vorbe grele și au arătat că nu mai există prietenii în această etapă a concursului.

Daniel Pavel i-a întrebat pe concurenți dacă au ceva de declarat, acesta fiind momentul în care Andreea Moromete se putea salva și putea folosi simbolul Imunității ( pe care l-a ținut secret față de colegii de trib) . Însă aceasta nu a spus nimic, astfel că Daniel Pavel a anunțat nominalizarea de grup: Ștefania Stănilă. Andrei Krișan a făcut nominalizarea individuală: Andreea Moromete.

Fiecare face în concursul acesta ce simte și dacă unii aleg să calce pe cadavre e modul lor de a o face, eu nu mă regăsesc în asta. Nominalizarea asta e un «cuțit» de la un om pe care l-am considerat prieten. Cât de bine a jucat-o! Cel mai pervers, cel mai fals din toată competiția. Nu-mi vine să cred că te-am considerat prieten“, s-a dezlănțuit concurenta după nominalizare.

Deoarece nu a avut nimic de comentat înainte de anunțarea nominalizărilor, atunci când a Daniel Pavel a pus întrebarea, Andreea Moromete nu mai poate folosi simbolul Imunității ascunse pentru a se salva de la nominalizare și este în pericol să părăsească concursul la votul telespectatorilor, care va fi anunțat în ediția de miercuri seara.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro