„Survivor România“: Războinicii au pierdut imunitatea și s-au atacat reciproc. Cine sunt concurenții nominalizați pentru eliminare

„Survivor România“: Războinicii au pierdut imunitatea și s-au atacat reciproc. Cine sunt concurenții nominalizați pentru eliminare

Orgoliile, condițiile grele din junglă și lipsa hranei își spun cuvântul, iar concurenții declanșează tot mai multe conflicte.

La Survivor România, jocul devine tot mai strâns, iar spiritele tot mai încinse

După ce săptămâna trecută au pierdut un coechipier – pe Eduard Gogulescu, eliminat în urma votului publicului - problemele au continuat în tribul Războinicilor. De fapt și le-au creat singuri și au pornit la primul joc de imunitate al săptămânii cu o penalizare.

Pe lângă imunitate, jocul a adus și o recompensă în mâncare care i-a entuziasmat la mximum pe membrii celor două echipe: aripioare picante de la un lanț fast-food. Însă nu a fost suficient ca Războinicii să se mobilizeze și să câștige primul joc de imunitate al săptămânii.

Doi dintre ei - Andreea Moromete și Alin Bratu - au fost penalizați deoarece înainte de joc au părăsit perimetrul taberei și s-au aventurat prea mult în junglă. Cei doi concurenți plecaseră să caute crabi și alte surse de hrană pentru echipa lor, însă nu au reușit decât să îngrijoreze pe toată lumea.

Dacă situația se repetă, în oricare dintre triburi, va fi penalizat tot tribul, nu doar cei care greșesc“, i-a avertizat prezentatorul Daniel Pavel.

În tribul Faimoșilor, DOC și Kamara au discutat sincer și au ajuns la un armistițiu după numeroase certuri, astfel că echipa s-a concentrat pe joc și a reușit astfel să câștige prima imunitate a săptămânii. În plus, membrii tribului au savurat delicioasa recompensă în mâncare.

La proba pentru imunitatea personală, Andreea Moromete și Alin Chirilă au obținut colanul câștigător. În Consiliul de nominalizare – drept dovadă că jocul devine tot mai strâns, iar spiritele tot mai încinse – Războinicii au început să se atace reciproc și să-și facă numeroase reproșuri. Alexandra Porkolab a spus despre Alin Chrilă că este agresiv, acesta a replicat că e falsă, iar Andreea Moromete a acuzat-o pe Alexandra Ciomag că e mincinoasă.

Nominalizarea colectivă a Războinicilor a fost Alina Radi. Andreea Moromote a nominalizat-o pe Alexandra Ciomag, iar Alin Chirilă pe Alexandra Porkolab.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro