„Survivor România“: Războinicii au pierdut un om, Faimoșii își pierd mințile din cauza lui Doc. „S-a șobolanizat“ VIDEO

„Survivor România“: Războinicii au pierdut un om, Faimoșii își pierd mințile din cauza lui Doc. „S-a șobolanizat“ VIDEO

Alina Radi din tribul Războinicilor, a părăsit competiția , însă Faimoșii par mai dezbinați ca niciodată.

Doc și-a atacat din nou colegii, care nu mai suportă ieșirile sale FOTO Pro TV

După două jocuri de imunitate pierdute și două Consilii la care au fost nominalizați pentru eliminare patru dintre oamenii lor, Războinicii au găsit puterea să-și revină și nu pentru imunitate sau pentru o recompensă în hrană, ci doar pentru a auzi câteva minute vocile celor dragi.

La jocul pentru comunicare, premiul oferit chiar de Mărțișor au fost mesaje vocale de la membrii familiei, lucru care i-a motivat foarte tare pe Războinici. Astfel, aceștia au câștigat jocul, dar au avut și puțin ajutor de la Doc, din tribul Faimoșilor, care a reușit să-și destabilizeze echipa chiar la mijlocul probei.

Doc nu numai că nu a reușit să câștige puncte, justificând că „asta e, se mai întâmplă“ – lucru care i-a enervat la culme pe unii dintre colegii săi - dar chiar în timpul jocului, a țipat și a înjurat ca la ușa cortului, lucru care a schimbat complet starea de spirit a Faimoșilor. Moralul acestora s-a prăbușit, iar Războinicii au câștigat jocul.

Finalul a fost cu scântei, mai ales că Doc a pierdut ultimul punct, iar vechiul conflict cu Kamara a izbucnit mai puternic ca niciodată. Cei doi și-au aruncat din nou vorbe grele și chiar au avut gesturi ce păreau să conducă la agresiune fizică. Doc l-a atacat verbal și pe Remus și i-a numit pe colegii săi „femei“ și „panseluțe“.

Din tabăra Faimoșilor, niciun concurent nu mai vrea să accepte sau să tolereze atitudinea lui Doc, iar printre cei care i-au spus acest lucru s-au numărat Ștefania, Carmen, Remus, Ada și, evident Kamara.

Orgoliile sunt prea mari, vorbim despre aceste orgolii de doă luni de zile. Nu mai suport. Dacă eram acasă, dispăream din acest grup, din energia asta. Nu se poate să stai să te cerți întruna“, a spus Ada.

„Pentru mine, discuțiile astea sunt peste măsură. Nu pot să le mai suport. Mi se pare inadmisibil că trebuie să tolerăm așa ceva. Din păcate, de când e aici limbajul lui s-a șobolanizat, mi se pare că se transformă într-un șobolan care vorbește din ce în ce mai urât cu noi. S-a șobolonizat atât de tare, încât și aspectul feței seamănă“, a încheiat Remus.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro