„Survivor România“. Săptămâna aceasta are loc Marea Unificare

„Survivor România“. Săptămâna aceasta are loc Marea Unificare

Cei 15 concurenți care au rămas în competiție vor începe cea mai importantă săptămână din show: cea în care va avea loc Marea Unificare.

Daniel Pavel are noi recompense pentru concurenții de la Survivor România FOTO Pro TV

Miercurea trecută, la finalul Consiliului, Daniel Pavel i-a invitat pe Zanni, Alex Delea, câștigătorii ultimelor două sezoane „Survivor România“ , pe Elena Chiriac, finalistă anul trecut, și pe Oana Ciocan, semifinalista în 2022, să se alăture triburilor, din postura de mentori. În această seară, telespectatorii vor putea urmări prima noapte a foștilor concurenți înapoi pe insulă, dar și ce sfaturi le oferă acestora membrilor de la Faimoși și Războinici.

„O să purtați experiența asta cu voi toată viața“, va spune diseară Elena, în timp ce Alex Delea va sublinia ce este cu adevărat important: „Trebuie să se schimbe voința“. Oana simte că revenirea aceasta o va schimba: „Aveam nevoie să ne încărcăm iar cu energia asta“. Iar Zanni e decis să dea totul pentru a-i ajuta pe concurenți: „Sunt aici pentru a fi la dispoziția lor“.

„Survivor România“: miză mare la jocul de comunicare

În această ediție vor avea loc două jocuri: unul de recompensă și unul de comunicare. Fiecare dintre ele cu mize importante și cu trăiri extrem de puternice. Sunt primele dintr-o săptămână în care totul trece la cel mai înalt nivel. Cine va reuși să câștige și să înceapă această etapă cu zâmbetul pe buze? Cine va avea nevoie de mai multe sfaturi pentru a putea să se ridice și să o ia de la capăt?

Au mai rămas doar câteva ore până când patru campioni revin pe traseu. „Exemplele lor sunt motivație, aspirație. Sunt aici pentru că s-au provocat“, va spune Daniel Pavel. Confruntarea poate fi urmărită de la 20.30, la Pro TV și în avns pe Voyo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...