Survivor România: Un concurent din tabăra Faimoșilor părăsește competiția

Survivor România: Un concurent din tabăra Faimoșilor părăsește competiția

Miercuri seară, un concurent din tabăra Faimoșilor a părăsit competiția. A fost o săptămână dificilă pentru Faimoși după ce adversarii din tabăra Războinicilor au reușit să câștige ambele jocuri de Imunitate.

FOTO ProTV

În primul joc de Imunitate al săptămânii, Faimoșii au pierdut la limită, scor 9-10, meciul pentru Imunitate. La consiliul de eliminare Crina Abrudan a fost alegerea colectivă a grupului pentru eliminare. Ștefania și Ionuț Iftimoaie au obținut Imunitatea individuală și i-au propus spre eliminare pe DOC și Ada Dumitru.

Marți a urmat o nouă înfrângere în tabăra Faimoșilor. Tensiunile au atins cote maxime în echipa acestora. DOC a ajuns să se certe cu toată lumea, chiar și cu Bianca care era de partea sa până acum. Pe pagina de facebook a emisiunii cei mai mulți fani își doresc ca DOC să părăsească competiția.

După ce au pierdut și al doilea joc pentru Imunitate, concurenții din tabăra Faimoșilor au votat din nou un coechipier spre eliminare. Carmen Grebrenișan a fost cea aleasă, spre surprinderea sa.

Crina Abrudan părăsește competiția

Miercuri seară, în timpul consiliului de eliminare, prezentatorul Dan a anunțat numele persoanei eliminate din Survivor. Numele Crinei Abrudan a fost rostit și vedeta a părăsit competiția la doar câteva săptămâni de când a intrat în joc.

Înainte să plece, Crina a vorbit despre DOC și Kamara. Ea a avut și un schimb de replici dure înainte de încheierea competiției cu Bianca Patrichi.

„Lui DOC i-am spus între patru ochi unde a greșit. Kamara, cu toată cearta care a fost între noi acum două-trei săptămâni, ar trebui să rămânem cu împăcarea din pădure. S-a vorbit despre mine și nu am avut ocazia să mă apăr”, a spus Crina.

Anunț important legat de schimbările jocului

La finalul serii, prezentatorul emisiunii a arătat două simboluri pe care concurenții vor trebui să le caute în tabără. Cei care vor găsi simbolurile vor putea beneficia de un avantaj pe viitor. Este posibil ca acele simboluri să le ofere Imunitatea în consiliile de eliminare sau posibilitatea de a nominaliza alte persoane în locul lor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă