Suspectul dublei crime de la Iași, dat în urmărire. Pe numele său a fost emis mandat de arestare

Suspectul dublei crime de la Iași, dat în urmărire. Pe numele său a fost emis mandat de arestare

Un tânăr de origine marocană suspectat de uciderea celor doi tineri studenți din Iaşi este căutat de poliție.

Poliţia Română a anunțat luni, 13 decembrie, că a fost dat în urmărire El Bourkadi Ahmed Sami, cetăţean canadian născut în 25-06-2001, domiciliat în judeţul Iaşi.

Pe numele său a fost emis un mandat de arestare.

„S-a luat măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor”, a transmis Poliţia Română.

EL BOURKADI AHMED SAMI cautat de politie pentru crima

Autorităţile au publicat şi semnalmentele tânărului: înălţime 1,70 m; faţă ovală, ochi negri; ten măsliniu, păr negru. Tânărul poarta barbă.

Tânărul, de origine marocană, este student la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Iaşi.

Surse oficiale afirmă că suspectul s-ar fi prezentat la spital pentru a fi pansat, după care ar fi fugit din ţară.

Suspectul a mers la urgențe pentru a se trata

Coordonatorul UPU de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, Diana Cimpoeşu, a informat că în data de 9 decembrie s-a prezentat un tânăr cu nume străin, care avea o plagă tăiată la mâna dreaptă.

Potrivit sursei citate, acesta a fost tratat în urgenţă şi la clinica de Chirurgie Plastică. După ce a primit îngrijirile de specialitate bărbatul a plecat acasă cu recomandări de îngrijire.

Luni, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au înaintat magistraţilor un mandat de arestare preventivă în lipsă, pe numele Ahmed Sami El Bourkadi.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi în dosarul de urmărire penală şi, în consecinţă, ia faţă de inculpatul Ahmed Sami El Bourkadi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat în dauna victimelor (Jiynah Youssef şi Burlacu Ioana-Vanesa) măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile ce curg de la data punerii efective în executare.

Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă a inculpatului Ahmed Sami El Bourkadi. Inspectoratul General pentru Imigrări va fi informat cu privire la măsura dispusă. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpaţi şi de la comunicare pentru Ministerul Public”, este menţionarea Camerei de Consiliu a Tribunalului Iaşi.

Doi studenți au fost găsiți morți în apartamentul unde locuiau

Trupurile a doi studenți din Iași au fost descoperite sâmbătă dimineața într-o vilă a unui cartier de lux. Conform unor informații obținute de Ziarul de Iași, unul dintre ei este de origine marocană. Acesta era așteptat de părinți în Maroc, alături de iubita sa.

Cine sunt cei doi studenti asasinati intr-o vila din Iasi. Tanar din Maroc, asteptat de parinti acasa

Prim procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol, a declarat că în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, procurorul criminalist a fost informat cu privire la faptul că, într-un imobil din municipiul Iaşi, strada Moara de Vânt, au fost găsite două cadavre.

Potrivit unor informații obținute de „Ziarul de Iași” unul dintre studenții uciși are origini marocane și a studiat anterior la Bruxelles. Împreună cu iubita sa, de origine română, cei doi erau așteptați de părinții tânărului în Bruxelles.

Cine este studenta ucisa impreuna cu prietenul ei intr-o vila din Iasi. Cei doi au fost injunghiati iar apoi corpurile au fost arse

Conform sursei citate, familia tânărului, care locuiește în Bruxelles este și cea care a anunțat poliția atunci când Youssef Ajniyah, studentul ucis, nu a mai ajuns din Iași. Tânărul a fost văzut ultima oară în viață miercuri seara. O vecină din acel complex rezidențial a văzut atunci curtea plină de tineri beți care fumau narghilea.

Prietenii studentului spun că acesta era un tip liniștit și că relația pe care o avea cu fata româncă era una de lungă durată. Ea era din Miroslava.

Conform anchetatorilor, pe trupurile celor doi tineri morți se văd urmele multiplelor înjughieri. Polițiștii au doi suspecți, dar se bănuiește că ar fi mai multe persoane implicate în dublul asasinat.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria