Suspiciuni la pariuri, la meciul Sepsi contra CFR! Fluctuații mari de cote!

Suspiciuni la pariuri, la meciul Sepsi contra CFR! Fluctuații mari de cote!

Sepsi a ajuns favorită, la pariuri, în jocul cu CFR Clu,j deși nu a învins niciodată echipa campioană în aproape 20 de partide. Meciul este decisiv pentru Sepsi care are nevoie de o victorie pentru a ajunge în play-off, scrie newsweek.ro .

În această seară, în penultima etapă a campionatului, Sepsi joacă împotriva CFR Cluj. Sepsi are nevoie de o victorie pentru a fi sigură că intră în play-off. Este pe locul 6, în timp ce CFR cu o victorie poate urca pe prima poziție. Pentru CFR nu e un meci crucial, ardelenii fiind deja în play-off.

Cotele inițiale la pariuri

Victorie Sepsi - 3 / Egal - 3,2 / Victorie CFR Cluj - 2,4

Cotele variază până la începerea meciului în primul rând în funcție de sumele pariate.

La ora, 16, cu puține ore înainte de începerea partidei, Sepsi a devenit favorită cu 2,4 (unele case oferă 2,3) în timp ce cota lui CFR Cluj a căzut la 3,3 chiar 3,4. Vezi mai jos, cotele de la ora 16.

Această fluctuație se poate traduce astfel: s-au pariat sume importante că Sepsi va câștiga sau cel puțin nu va pierde. Lucru curios, dat fiind că CFR e campioană și nu a pierdut de aproape 20 de meciuri cu Sepsi.

O altă explicație pentru acest fluctuații mari de cote (de un punct) apar atunci când casele de pariuri se tem de meci aranjat.

Alertă la pariuri. S-ar fi pariat mult pe victoria lui Sepsi contra CFR

De ce ar ceda CFR meciul? Explicația ar putea fi următoarea. În pay-off sunt 6 echipe. Dacă Sepsi intră în play-off în locul Universității Craiova, le-ar putea întoarce serviciul celor de la CFR Cluj.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro