Sute de kilograme de cocaine găsite pe o plajă din nordul Franței

Sute de kilograme de cocaine găsite pe o plajă din nordul Franței

Câteva sute de kilograme de cocaină au fost recuperate, duminică, de autorităţi de pe o plajă din nordul Franţei, a anunţat luni o sursă judiciară, transmite AFP.

Sacii cu cocaină au fost găsiți pe plajă Foto: Arhivă

Primele teste efectuate la aproximativ 30 de saci au fost „pozitive pentru cocaină", a anunţat luni Pierre-Yves Marot, procurorul oraşului Cherbourg, situat în apropiere de plaja Reville unde au fost descoperit drogurile .

Operaţiunile de cântărire au arătat „în acest stadiu între 700 şi 800 de kilograme de produs" conţinut în pachetele descoperite duminică pe litoralul francez, a precizat procurorul.

În zonele de coastă din Franţa a fost găsită de mai multe ori cocaină. Astfel, la sfârşitul lui 2019, baloţi conţinând în total 1.600 de kilograme de cocaină au eşuat pe plaje într-o zonă cuprinsă între Saint-Jean-de-Luz în sud-vest şi Camaret în nord-estul Franţei .

De asemenea, la sfârşitul lunii mai 2022, pachete mici cu cocaină, circa 21 de kilograme în total, au fost descoperite pe o plajă din Berck, o comună în nordul Franţei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Amănunte care dau fiori / Germania se pregătește să asigure transferul a 800.000 de militari ai alianței spre Est

2 Din 2020 și până în prezent, diferența dintre PIB-ul SUA și cel chinez s-a mărit de la aproximativ 5 trilioane de dolari la 10 trilioane de dolari în …

3 De ce nu au reușit românii să facă față turcilor în evul mediu. Motivele pentru care victoriile românești se terminau cu pierderea tronului

4 VIDEO Totul despre tentativa de asasinat asupra fostului președinte al SUA / Momentul filmat în care s-a tras asupra lui Donald Trump la un miting de ca…

5 Foarte interesante amănunte!