Sute de kilograme de cocaine găsite pe o plajă din nordul Franței

Sute de kilograme de cocaine găsite pe o plajă din nordul Franței

Câteva sute de kilograme de cocaină au fost recuperate, duminică, de autorităţi de pe o plajă din nordul Franţei, a anunţat luni o sursă judiciară, transmite AFP.

Sacii cu cocaină au fost găsiți pe plajă Foto: Arhivă

Primele teste efectuate la aproximativ 30 de saci au fost „pozitive pentru cocaină", a anunţat luni Pierre-Yves Marot, procurorul oraşului Cherbourg, situat în apropiere de plaja Reville unde au fost descoperit drogurile .

Operaţiunile de cântărire au arătat „în acest stadiu între 700 şi 800 de kilograme de produs" conţinut în pachetele descoperite duminică pe litoralul francez, a precizat procurorul.

În zonele de coastă din Franţa a fost găsită de mai multe ori cocaină. Astfel, la sfârşitul lui 2019, baloţi conţinând în total 1.600 de kilograme de cocaină au eşuat pe plaje într-o zonă cuprinsă între Saint-Jean-de-Luz în sud-vest şi Camaret în nord-estul Franţei .

De asemenea, la sfârşitul lunii mai 2022, pachete mici cu cocaină, circa 21 de kilograme în total, au fost descoperite pe o plajă din Berck, o comună în nordul Franţei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...