Sute de kilograme de cocaine găsite pe o plajă din nordul Franței

Sute de kilograme de cocaine găsite pe o plajă din nordul Franței

Câteva sute de kilograme de cocaină au fost recuperate, duminică, de autorităţi de pe o plajă din nordul Franţei, a anunţat luni o sursă judiciară, transmite AFP.

Sacii cu cocaină au fost găsiți pe plajă Foto: Arhivă

Primele teste efectuate la aproximativ 30 de saci au fost „pozitive pentru cocaină", a anunţat luni Pierre-Yves Marot, procurorul oraşului Cherbourg, situat în apropiere de plaja Reville unde au fost descoperit drogurile .

Operaţiunile de cântărire au arătat „în acest stadiu între 700 şi 800 de kilograme de produs" conţinut în pachetele descoperite duminică pe litoralul francez, a precizat procurorul.

În zonele de coastă din Franţa a fost găsită de mai multe ori cocaină. Astfel, la sfârşitul lui 2019, baloţi conţinând în total 1.600 de kilograme de cocaină au eşuat pe plaje într-o zonă cuprinsă între Saint-Jean-de-Luz în sud-vest şi Camaret în nord-estul Franţei .

De asemenea, la sfârşitul lunii mai 2022, pachete mici cu cocaină, circa 21 de kilograme în total, au fost descoperite pe o plajă din Berck, o comună în nordul Franţei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Trupele ucrainene au spart prima linie de apărare a rușilor, care se retrag prin propriile câmpuri minate

2 VIDEO Asta chiar trebuie văzută...

3 Mister total / Unde a „dispărut” USS Gerald R. Ford, cel mai mare portavion militar din lume?

4 Cum te afectează fizic și psihic lipsa sexului / Semne care îți arată că trebuie să faci sex mai des

5 Orașul subteran misterios în care pot locui 20.000 de oameni. Magnifica așezare, descoperită de un bărbat care își renova casa