Șuteu: Nu reușesc să ajung la doamna Firea!

Șuteu: Nu reușesc să ajung la doamna Firea!

Ministrul Culturii, Corina Șuteu, a afirmat marți că nu a reușit să aibă o întâlnire cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru a discuta o serie de probleme culturale ale Bucureștiului, precum cea a găsirii unui nou sediu pentru Muzeul Național al Literaturii Române.

"E un dosar care nu este în mâinile noastre (cel legat de un sediu al MNLR — n.r.). El depinde de Primărie. Noi suntem sensibilizați. Este unul din lucrurile despre care aș fi vrut să discut cu doamna Gabriela Firea, dacă aș fi ajuns să o văd. Dar eu am să fiu insistentă și sper ca până la urmă să avem o întâlnire și să discutăm despre câteva dintre lucrurile pe care aș fi dorit să le discut cu domnia sa", a spus Șuteu, la sesiunea online "De vorbă cu ministrul tău", inițiativă a Ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Civic care sprijină dialogul între demnitari și cetățeni.

Ea a susținut că nu reușește să "primească" o întâlnire cu primarul general, deși a solicitat acest lucru.

"Nu reușesc să ajung la doamna Firea, adică nu reușesc să primesc o întâlnire cu domnia sa. Am solicitat-o, dar, deocamdată, nu am avut-o. (...) Probabil are alte priorități. Eu pot înțelege. Eu sunt un ministru pentru un timp foarte scurt. Poate îl așteaptă pe următorul ministru, dar eu am să insist, repet, pentru că mi se pare că s-ar putea ca eu să-i spun alte lucruri decât îi va spune următorul ministru", a declarat Corina Șuteu.

AGERPRES/(A — autor: Daniel Popescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…