Șuteu: Nu reușesc să ajung la doamna Firea!

Șuteu: Nu reușesc să ajung la doamna Firea!

Ministrul Culturii, Corina Șuteu, a afirmat marți că nu a reușit să aibă o întâlnire cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru a discuta o serie de probleme culturale ale Bucureștiului, precum cea a găsirii unui nou sediu pentru Muzeul Național al Literaturii Române.

"E un dosar care nu este în mâinile noastre (cel legat de un sediu al MNLR — n.r.). El depinde de Primărie. Noi suntem sensibilizați. Este unul din lucrurile despre care aș fi vrut să discut cu doamna Gabriela Firea, dacă aș fi ajuns să o văd. Dar eu am să fiu insistentă și sper ca până la urmă să avem o întâlnire și să discutăm despre câteva dintre lucrurile pe care aș fi dorit să le discut cu domnia sa", a spus Șuteu, la sesiunea online "De vorbă cu ministrul tău", inițiativă a Ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Civic care sprijină dialogul între demnitari și cetățeni.

Ea a susținut că nu reușește să "primească" o întâlnire cu primarul general, deși a solicitat acest lucru.

"Nu reușesc să ajung la doamna Firea, adică nu reușesc să primesc o întâlnire cu domnia sa. Am solicitat-o, dar, deocamdată, nu am avut-o. (...) Probabil are alte priorități. Eu pot înțelege. Eu sunt un ministru pentru un timp foarte scurt. Poate îl așteaptă pe următorul ministru, dar eu am să insist, repet, pentru că mi se pare că s-ar putea ca eu să-i spun alte lucruri decât îi va spune următorul ministru", a declarat Corina Șuteu.

AGERPRES/(A — autor: Daniel Popescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

4 Date și amănunte care dau fiori...

5 Ciolaniada liberală / Guvernul Cîţu porneşte morişca nepotismului de stat