Sylvester Stallone îi cere producătorului filmelor „Rocky“ şi continuărilor „Creed“ drepturile sale pentru franciză

Sylvester Stallone îi cere producătorului filmelor „Rocky“ şi continuărilor „Creed“ drepturile sale pentru franciză

Scenarist şi protagonist al filmului "Rocky" (1976) şi al celor cinci continuări, Sylvester Stallone nu deţine totuşi - potrivit spuselor sale - nicio parte din această franciză de succes.

Pe Instagram, actorul amercian l-a somat duminică pe producătorul Irwin Winkler să-i dea "ceea ce a mai rămas din drepturile sale".

"După ce Irwin a contralat Rocky timp de mai mult de 47 de ani, şi acum "Creed", mi-ar plăcea cu adevărat să recuperez cel puţin ceea a mai rămas din drepturile mele, înainte de a le transmite copiilor săi - cred că ar fi un gest echitabil din partea acestui domn în vârstă de 93 de ani", a scris Sylvester Stallone.

El a continuat: "Este un subiect dureros care îmi macină sufletul, pentru că aş vrea să las o urmă din Rocky copiilor mei".

Drepturile francizei "Rocky" au reprezentat mult timp un punct de discordie între Sylvester Stallone şi producător. În 2019, Irwin Winkler a fost surprins să afle că actorul era nemulţumit de cota primită.

A treia parte din "Creed" este programat să apară în noiembrie. Este vorba despre primul proiect al francizei "Rocky" în care Sylvester Stallone nu va apărea. Cu toate acestea, el va fi producător alături de Irwin Winkler.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro