Tadici, sancționat pentru comportament grobian: Și-a înjurat, din nou, jucătoarele

Tadici, sancționat pentru comportament grobian: Și-a înjurat, din nou, jucătoarele

Antrenorul echipei de handbal feminin HC Zalău, Gheorghe Tadici (70 de ani), a fost amendat cu 2.000 de lei, marţi, de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal (FRH), pentru jignirile şi insultele aduse propriilor jucătoare, în timpul partidei disputate în luna decembrie, pe teren propriu, cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Gheorghe Tadici, cel mai dur antrenor din handbalul românesc.

Potrivit unui comunicat de presă al FRH, tehnicianul din Zalău a fost sancţionat în urma unei sesizări a secretarului general al Federaţiei, Viorel Mazilu.

"În legătură cu sesizarea secretarului general al FRH, referitoare la incidentul produs, cu ocazia jocului de LN - feminin, din data de 22.12.2022, de la Zalău, dintre echipele HC Zalău şi SCM Râmnicu Vâlcea, de către antrenorul echipei HC Zalău, d-l Gheorghe Tadici, Comisia hotărăşte: sancţionarea antrenorului echipei HC Zalău, d-l Tadici Gheorghe, cu penalitate pecuniară, în cuantum de 2.000 (două mii) lei, termen de achitare 9 februarie 2023, pentru jigniri şi insulte aduse propriilor jucătoare, conform art. 43.2 lit.a) pct. 1 din Regulamentul disciplinar al FRH, sezonul competiţional 2022-2023", se arată în comunicat menţionat.

Gheorghe Tadici a mai fost sancţionat de către Comisia de Disciplină în 2022 de mai multe ori pentru comportamentul său din timpul partidelor, cea mai drastică sancţiunea fiind cea din luna septembrie, când a primit opt etape de suspendare şi 1.000 de lei amendă pentru insulte, jigniri şi ameninţări la adresa jucătoarelor lui la un time-out.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Nu e bine deloc” / Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii după ce starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit