Talpan se ia la trântă cu Marcel Ciolacu. Juristul Stelei îi transmite șefului PSD să stea în banca lui

Talpan se ia la trântă cu Marcel Ciolacu. Juristul Stelei îi transmite șefului PSD să stea în banca lui

După primul termen al recursului privind palmaresul Stelei, Florin Talpan i-a transmis joi liderului PSD Marcel Ciolacu să nu intervină în litigiul dintre CSA Steaua și FCSB. Politicianul a susțiunut în urmă cu câteva zile că se va implica personal ca echipa lui Gigi Becali să poată juca în Ghencea.

Talpan nici nu vrea să audă ca echipa lui Becali să fie primită în Ghencea. Foto Sportpictures

Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât și la cele ale Stelei”, a spus Ciolacu, iar Talpan i-a răspuns: „Rămân surprins. Nu mă bag în declarațiile politice, dar pe domnul Ciolacu l-aș ruga frumos să fie foarte atent când face asemenea declarații. El nu știe că am fost și suntem în continuare în litigiu cu FCSB, se creează o confuzie.

Până se rezolvă această problemă nu este momentul ca FCSB să joace în Ghencea. Acea declarație nu își are rostul. Practic se încurajează în continuare nerespectarea hotărârilor instanțelor de judecată și nu este normal!”, a spus Talpan.

Becali, de rea-credință

Juristul formației din Liga a II-a spune că oricine e primit cu bațele deschise pe noua arenă din Ghencea, dar nu și echipa lui Becali: ”Eu m-am judecat 3-4 ani cu FCSB ca să recuperez o chirie pe care nu o plătise la stadion! Domnul Gigi Becali nu este de bună credință, nu înțelege să respecte hotărârile pronunțate de către instanțele de judecate, nu vrea să înțeleagă că marca Steaua este a CSA Steaua.

Numele Steaua București a fost câștigat definitiv și irevocabil de CSA Steaua și că nu mai are nicio posibilitate să-l folosească, decât cu consimțământul nostru!

Declarațiile care vin de la diverși politicieni neimplicați în fenomen încurajează presa și unii jurnaliști de rea-credință să spună că FCSB este continuatoarea Stelei, că este Steaua. Dacă un alt club face cerere, iar stadionul este liber, sunt ferm convins că va juca în Ghencea”, a declarat Talpan.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...