Tânăr din Jilava, audiat de Poliție. Imaginile care au făcut România de rușine

Tânăr din Jilava, audiat de Poliție. Imaginile care au făcut România de rușine

Imaginile din România care au îngrozit lumea civilizată

Acesta era căutat de polițiști după ce pe site-ul cotidianului britanic Daily Mail au fost publicate imagini în care agresează o femeie în vârstă, ținând-o de guler și învârtind-o ca pe o elice.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Ilfov au precizat, pentru MEDIAFAX, că nu a fost depusă nicio plângere în acest caz, demersurile de a-l găsi pe tânăr fiind pornite în urma unei autosesizări.
"Cercetările au fost demarate în urma unei autosesizări de ieri (vineri - n. r.), când ne-a fost prezentat materialul video respectiv. Nu a fost depusă nicio plângere în urma acestui incident", a declarat anterior, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

În cazul în care nu va fi depusă nicio plângere împotriva tânărului, acesta va fi sancționar doar contravențional, a precizat Burada.

"În cazul în care va fi depusă o plângere, se va stabili atunci caracterul faptei și, cel mai probabil, va fi deschis dosar penal", a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Publicația Daily Mail a postat vineri, pe site-ul propriu, imagini cu un tânăr, însoțit de câțiva prieteni, care se amuză pe stradă în timp ce apucă o bătrână de gulerul halatului și o învârte, imitând astfel o elice. Incidentul are loc în mijlocul carosabilului. Jurnaliştii britanici notează, despre această agresiune, că are ca protagonişti "huligani români beţi", victima fiind "o pensionară care ţipă, terorizată".

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?