Tânăr măcelărit de membrii unuia dintre cele mai sângeroase clanuri de lângă București

Tânăr măcelărit de membrii unuia dintre cele mai sângeroase clanuri de lângă București

Un băiat în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat în fața unei grădinițe din comuna Cernica, după ce i-ar fi luat apărarea unei fete care hărțuită de patru membri ai unuia dintre cele mai violente clanuri din zonă. Gruparea este considerată drept una deosebit de periculoasă, mai ales că mai mulți dintre membri au fost închiși pentru comiterea unor crime, relatează Gândul.

Polițiștii ilfoveni au intrat în alertă, marți seară, după ce, la Cernica, a avut loc un scandal sângeros în urma căruia un minor în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat și a fost transportat la spital, în stare gravă. Potrivit unor surse judiciare, Alexandru Argint se afla într-un parc din localitate, însoțit de alți trei prieteni, când a văzut că mai multe persoane s-ar fi legat de o cunoscută de-a lui.

Acesta a încercat să-i ia apărarea, însă gestul său i-a înfuriat pe trei dintre indivizi, care au sărit la bătaie. Adolescentul a fost atacat cu o ploaie de pumni, însă, în timp ce era lovit din toate direcțiile, unul dintre indivizi l-a înjunghiat de mai multe ori, în gât și abdomen.

Citește integral pe Gândul



Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

3 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

4 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

5 „Este cea mai letală forță de luptă de pe planetă și o vom păstra așa”