Tânăr ucis într-un accident rutier de un bărbat care era căutat după ce a violat o fată și, probabil, s-a sinucis

Tânăr ucis într-un accident rutier de un bărbat care era căutat după ce a violat o fată și, probabil, s-a sinucis

Un tânăr de 21 de ani a murit, iar altul de 19 ani a fost grav rănit, fiind preluat de un elicopter, după ce mașina lor a fost izbită de un alt autoturism, în Prahova. Șoferul care a provocat accidentul și care și-a pierdut și el viața era căutat după ce în urmă cu două zile ar fi violat o fată de 13 ani. Martorii la accident susţin că în momentul producerii accidentului bărbatul ar fi fost urmărit de o autospecială a Poliţiei, scrie News.ro.

Accidentul a avut loc duminică, în comuna Poienarii Burchii din Prahova, unde o mașină ar fi pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani. În urma impactului, motorul unuia dintre autoturisme a fost aruncat la câţiva metri distanţă.

În accident și-au pierdut viața ambii șoferi, iar un tânăr de 19 ani, pasager în mașina lovită, a fost grav rănit. Conform ISU Prahova, tânărul rănit a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism toraco-abdominal și a fost preluat de un elicopter și dus la spital.

Șoferul care a provocat accidentul era căutat de poliţie după ce ar fi violat o fată

Şoferul care a provocat accidentul - un bărbat de 43 de ani, care a murit și el - era căutat de către poliţiştii din Dâmboviţa, fiind cercetat pentru violarea unei fete de 13 ani. El era din comuna Corneşti, judeţul Dâmboviţa, şi era suspect pentru viol, într-un dosar instrumentat sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de la lângă Judecătoria Târgovişte.

Dosarul a fost deschis după ce în 16 iunie o femeie din Ploieşti a sesizat poliţiştii din Butimanu (Dâmboviţa) că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a fost violată, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai Poliţiei.

Conform sursei citate, bărbatul era căutat de poliţişti, iar martorii la susţin că în momentul producerii accidentului bărbatul ar fi fost urmărit de o autospecială a Poliţiei.

El nu avea antecedente penale legate de infracţiuni de natură sexuală, nefiind înscris în registrul agresorilor sexuali, au declarat, pentru News.ro, surse judiciare.

Accidentul ar fi fost provocat intenționat

Accidentul ar fi fost provocat intenţionat, aceasta fiind una dintre ipotezele luate în calcul de către anchetatori.

Primele date din anchetă arată că bărbatul a transmis în scris familiei sale mesaje în care anunţa intenţia de a se sinucide.

În 2014, un accident similar, provocat de un şofer sinucigaş, a avut loc pe DN 1 , în apropiere de Câmpina, tot în judeţul Prahova. Cinci oameni - un copil de 11 ani, o tânără de 19 ani, doi bărbaţi şi o femeie - au murit după ce un tânăr a intrat cu maşina pe contrasens, având viteza de 180 de kilometri pe oră. Victimele se întorceau de la pescuit şi mai aveau câţiva kilometri până acasă. Şoferul îşi anunţase pe Facebook intenţia de a-şi lua viaţa, pe motiv că se certase cu prietena lui.




Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?