Tânăra „captivă” în corpul unei fetițe: bărbatul cu care a avut o relație, acuzat că a fost cu ea „pentru că arată ca un copil“

Tânăra „captivă” în corpul unei fetițe: bărbatul cu care a avut o relație, acuzat că a fost cu ea „pentru că arată ca un copil“

Un bărbat care s-a întâlnit cu o femeie de 23 de ani prinsă în corpul unei fetițe de 8 ani a ripostat criticilor care l-au numit „ciudat” și l-au acuzat că a fost atras de ea „pentru că arată ca un copil”. El a explicat că i-a plăcut „personalitatea” ei, și nu aspectul ei de copil.

La doar un metru și zece centimetri înălțime și cântărind 50 de kilograme, Shauna Rae Lesick are dimensiunea medie a unui elev de clasa a treia, notează Daily Mail.

Creșterea ei încetinită este un efect secundar al tratamentului împotriva cancerului cerebral pe care l-a primit când era copil și, din păcate, handicapul ei a făcut ca ea să găsească cu greu dragostea.

Shauna avea șase luni când a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală agresivă.

A fost operată și a urmat trei ani de chimioterapie și, deși tratamentul a avut succes, glanda pituitară - care monitorizează și reglează multe funcții corporale prin producerea de hormoni - a devenit aproape inactivă, împiedicându-i creșterea.

Shauna Rae Lesick și Dan Swygart FOTO: Instagram

A reușit să mai crească încă 20 de centimetri cu ajutorul unor injecții cu hormoni sintetici, dar la 16 ani, medicul i-a spus că nu va mai crește.

Cu toate acestea, tânăra în vârstă de 23 de ani a intrat recent în legătură cu un bărbat în vârstă de 26 de ani din Țara Galilor, pe nume Dan Swygart, iar întâlnirea lor a fost documentată într-un episod recent al reality-serialului ei de la TLC, I Am Shauna Rae.

Cu toate acestea, unii oameni au rămas cu îndoieli cu privire la motivele lui Dan, mai ales după ce părinții Shaunei și-au exprimat temerile că aspectul ei tânăr ar putea atrage un pedofil.

FOTO: Instagram

FOTO: Instagram

Într-un videoclip distribuit pe Instagram în decembrie, care a revenit recent în lumina reflectoarelor după ce povestea Shaunei a devenit virală, Dan și-a apărat întâlnirea cu vedeta de reality-show, explicând că și-a construit relația cu ea pe baza „a ceea ce este ea ca om”, mai degrabă decât pe aspectul ei.

„Este foarte important să ne amintim că Shauna este o femeie incredibilă, în vârstă de 23 de ani, care are un handicap. Așa că, pe măsură ce construiești o legătură cu ea, este important să recunoști handicapul ei și să treci peste asta și să o construiești ceva cu ea ca om. Este o femeie de 23 de ani, incredibilă și inspirată, care se întâmplă să fie puțin cam scundă”, a declarat Dan.

În clip, Dan a explicat că a luat legătura cu Shauna după ce a urmărit primul sezon al emisiunii și a devenit 'inspirat de puterea ei emoțională'.

El i-a trimis apoi flori și o felicitare în care îi spunea: „Du-te și trăiește-ți cea mai bună viață. Îți doresc toată fericirea pe care o meriți”.

Au început să își trimită mesaje pe rețelele de socializare, înainte ca el să zboare în orașul ei natal din Long Island, New York, unde au avut o serie de întâlniri, toate, prezentate în emisiune.

În timpul videoclipului de pe Instagram, Dan a recunoscut că știa că va primi „ceva ură” atunci când a acceptat să apară în serial, dar l-a numit „absolut dezgustător” pentru Shauna.

„În momentul în care spui că nu poate avea o conexiune reală cu altcineva, o dezumanizezi, ceea ce este absolut dezgustător. Ea este o ființă umană. Merită să aibă relații și legături cu oricine dorește. Și cred că unii oameni nu sunt suficient de maturi din punct de vedere emoțional pentru a înțelege că poți avea o conexiune profundă bazată pe personalitate și nu doar pe aspect fizic”, a mai declarat acesta.

După ce episodul a fost difuzat, mulți oameni au inundat secția de comentarii de pe YouTube cu părerile lor despre relația dintre Dan și Shauna, unii numind-o „îngrijorătoare”, „ciudată”, „înfiorătoare” și „neadecvată”.

„Ar fi cu totul altceva dacă s-ar fi cunoscut din întâmplare în viața reală și el ar fi ajuns să o iubească pentru caracterul ei și ar fi văzut cumva dincolo de aspectul ei copilăresc. Dan aproape că pare atras în mod special de ea PENTRU că este mică, ceea ce este îngrijorător. Îmi pare rău”, a scris un internaut.

„Îmi pare rău, dar orice bărbat care vrea să se întâlnească cu ea - cu siguranță e ceva în neregulă cu el”, a adăugat altul.

„Tipul are un fetiș sută la sută”, a spus un alt utilizator.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”