Tânără de 18 ani din Piatra-Neamţ, dată dispărută de tatăl său

Tânără de 18 ani din Piatra-Neamţ, dată dispărută de tatăl său

O tânără de 18 ani, din municipiul Piatra-Neamţ, este căutată de poliţişti după ce tatăl său a reclamat dispariţia sa pe data de 11 ianuarie, a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că fiica sa, Andreea Sabrina Nedea, a părăsit voluntar domiciliul în data de 11 ianuarie şi nu s-a mai întors.

La momentul dispariţiei, tânăra era îmbrăcată cu blugi albaştri, cu o dungă albă pe lateral, geacă lungă din fâş, galbenă, iar în picioare avea adidaşi albaştri.

"Poliţiştii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamţ şi în localităţile limitrofe, în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", a precizat Dimitrie Mocanu.

Poliţiştii au publicat pe site-ul instituţiei fotografia şi semnalmentele tinerei dispărută pentru ca cei care au date despre ea să sesizeze autorităţile. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

2 Foarte interesante amănunte!

3 VIDEO „Batalioanele Bachus”, noua armată a lui Putin...

4 Rusia, o imagine cât o mie de cuvinte...

5 Bloggerii ruși descriu un scenariu pentru săptămâna viitoare, care implică atacuri nucleare asupra Ucrainei