Tânără de 18 ani din Piatra-Neamţ, dată dispărută de tatăl său

Tânără de 18 ani din Piatra-Neamţ, dată dispărută de tatăl său

O tânără de 18 ani, din municipiul Piatra-Neamţ, este căutată de poliţişti după ce tatăl său a reclamat dispariţia sa pe data de 11 ianuarie, a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că fiica sa, Andreea Sabrina Nedea, a părăsit voluntar domiciliul în data de 11 ianuarie şi nu s-a mai întors.

La momentul dispariţiei, tânăra era îmbrăcată cu blugi albaştri, cu o dungă albă pe lateral, geacă lungă din fâş, galbenă, iar în picioare avea adidaşi albaştri.

"Poliţiştii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamţ şi în localităţile limitrofe, în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", a precizat Dimitrie Mocanu.

Poliţiştii au publicat pe site-ul instituţiei fotografia şi semnalmentele tinerei dispărută pentru ca cei care au date despre ea să sesizeze autorităţile. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu