Tânără de 24 de ani violată sub amenințarea cuțitului

Tânără de 24 de ani violată sub amenințarea cuțitului

O tânără de 24 de ani a fost violată de un bărbat, sâmbătă, pe o stradă din Petroșani, după ce a ieșit dintr-un magazin. Agresorul a amenințat-o cu un cuțit. Acesta și-ar fi recunoscut fapta și a fost arestat preventiv.

O fată a fost violată în Petroșani / Foto: Arhivă

„La data de 21 ianuarie 2023, ora 19:40, o femeie în vârstă de 24 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroșani, a fost abordată de către un bărbat, care sub amenințarea unui cuțit și sub amenințarea cu moartea, a condus-o forțat pe strada Ștefan Octavian Iosif din municipiul Petroșani, unde, intr-o zonă întunecată, a întreținut cu aceasta relații sexuale”, a comunicat Poliția.

Potrivit sursei, în urma cercetărilor s-a depistat că autorul faptei este un bărbat de 40 de ani din Petroșani. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 22 ianuarie 2023, a fost prezentat procurorului de caz cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și de arestare preventivă.

Instanța a admis propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani și a admis arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Bărbatul a aboradt-o pe tânără în timp ce ieșea dintr-un magazin alimentar și a amenințat-o cu un cuțit, ducând-o în spatele unor garaje de pe strada Ștefan Octavian Iosif din municipiul Petroșani.

După săvârșirea faptei, victima a fost lăsată să plece și aceasta însoțită de către tatăl său, a mers la poliție, unde au depus o plângere în acest sens, notează G4Media.

Agresorul și-ar fi recunoscut fapta, iar acum se află în arest. Acesta are antecedente penale, fiind cunoscut pentru traficul de droguri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale