Tânără femeie de afaceri, mamă a doi copii, moartă în condiţii suspecte. Rudele cred că au răpus-o pastilele de slăbit

 Două fetiţe de vârstă preşcolară au rămas orfane de mamă chiar de Ziua Femeii, după ce mama lor a murit pe un pat al Spitalului Bârlad din cauze inexplicabile.

O anchetă este în plină desfăşurare la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad după ce, pe 8 martie, la prima oră, a fost înregistrat decesul unei paciente de numai 38 de ani. Paula Stîngă a lăsat în urmă două fetiţe, de 4, respectiv 6 ani, după cinci zile în care medicii au încercat să stabilească un diagnostic exact şi un tratament care să o repună pe picioare.

Pacienta s-a internat în regim de urgenţă pe 3 martie în secţia Pneumoftiziologie din cadrul spitalului bârlădean având insuficienţă respiratorie. Două zile mai târziu, pe 5 martie, a fost transferată pe ATI - Reanimare în stare foarte gravă. Pe 8 martie, la ora 6.30 a fost înregistrat decesul.

"Era în stare gravă când a ajuns la noi. A fost intubată, protezată respirator. Starea s-a deteriorat rapid după preluarea pe ATI- Reanimare. A făcut două stopuri cardio-respiratorii şi a fost resuscitată. La tomografie s-a descoperit o embolie grăsoasă, adică intrarea unor particule de grăsime în circulaţia sanguină. Bănuim prezenţa virusului AH1N1, lucru care ni se va confirma sau infirma în urma necropsiei medico-legale", a spus, pentru "Adevărul", dr. Ioan Chilinciuc, şeful secţiei Anestezie - Terapie Intensivă (ATI).

Rudele femeii le-au spus medicilor că au găsit în dulăpiorul cu medicamente pastile pentru slăbit comandate pe Internet. Deşi nu ştiau să ţină cură de slăbire, bănuiesc că aceasta ar fi putut lua pe ascuns pastile care să o ajute să păstreze greutatea optimă.

"Reprezentanţii Spitalului Bârlad au sesizat Poliţia Bârlad cu privire la faptul că pe 8 martie a murit o pacientă de 38 de ani. În cauză a fost dispusă necropsia medico-legală", a spus, pentru "Adevărul", comisarul şef Ştefan Sofronie, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui. Necropsia medico-legală va fi efectuată în cursul zilei de azi, 9 martie. Tânăra este originară din Iaşi, dar s-a stabilit în Bârlad alături de familie. Împreună cu soţul administra mai multe magazine cu profil alimentar. Potrivit paginii personale de Facebook, aceasta a studiat Psihologia în cadrul Universităţii "Al. I. Cuza" Iaşi.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Președintele a promulgat legea prin care alocațiile copiilor vor crește anual cu rata inflației!

2 Acesta este documentul trimis de Dăncilă pe furiș la Bruxelles pe 13 august 2018! Susținea teoria lui Dragnea …

3 FAKE de proporții! Firea, preoteasa neagră a PSD, o îngroapă și pe Dăncilă! Oamenii sunt indignați de ce a put…

4 CULISE / Replica lui Manda care-a făcut-o pe Dăncilă să plângă: „Nu vreți dvs. să vorbiți în engleză?”

5 Primul pas spre fuziune? Un lider PMP, numit secretar general adjunct al guvernului Orban

recomandări

Te ia DNA: Camelia Gavrila

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi dovezi că pisicile conduc de fapt lumea