Tânără germană, înșelată de mai mulți români prin metoda „rezervorul de benzină gol”

Tânără germană, înșelată de mai mulți români prin metoda „rezervorul de benzină gol”

Mai mulți români sunt bănuiți că au profitat de bunătatea unei femei din districtul nordic Mühldorf și i-au furat bani metoda „rezervorul de benzină gol”.

Românii au motivat că au rămas fără combustibil în rezervor Foto: playtech.ro

Conform publicației Innsalzach24 , În Schönberg, o tânără de 25 de ani aflată la volanul unui autoturism a observat trei mașini parcate pe o alee și s-a gândit că au nevoie de ajutor. Cei trei șoferi au discutat cu femeia și i-au spus că au rămas fără combustibil în mașini, astfel că i-au cerut ajutor să schimbe lei românești cu euro.

Tânăra a fost de acord și a retras 250 de euro de la o bancă. Bărbații au luat banii și i-au dat în schimb 2.000 de lei românești în bancnote și i-au transmis că valoarează 4.000 de lei. Victima a aflat ulterior că bancnotele primite nu mai au valoare, pentru că erau retrase din circulație, astfel că a anunțat poliția din Mühldorf.

Cei trei suspecți vorbeau limba română

Polițiștii au confiscat bancnotele fără valoare și au început cercetările pentru fraudă .

Tânăra înșelată susține că cei trei vorbeau limba română și că autoturismele, dintre care unul era marca BMW, erau înmatriculate în România. Victima nu a putut să ofere alte informații despre vehicule sau plăcuțele de înmatriculare ale acestora.

Făptuitorii sunt descriși după cum urmează:

Probabil șoferul BMW-ului: în jur de 45 de ani, păr scurt și negru, barbă neagră de trei zile;

Aproximativ 35 - 40 de ani, aproximativ 170 cm înălțime, păr scurt blond-întunecat, vorbea atât româna, cât și germană cu accent;

Aproximativ 25 - 30 de ani, 185 cm înălțime, păr scurt și negru, barbă neagră.

Cazuri similare, de înșelăciune prin metoda „rezervorului gol“, nu se cunosc în Mühldorf, dar poliția le cere persoanelor care au fost victime să sesizeze astfel de fapte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...