Tănase, în „închisoarea“ din China: Va ajunge în oraşul de unde vin imagini apocaliptice VIDEO

Tănase, în „închisoarea“ din China: Va ajunge în oraşul de unde vin imagini apocaliptice VIDEO

La debutul pandemiei, China ne era dată drept exemplu! De aceea, am şi fost închişi 61 de zile, strigând cu mândrie „Stăm acasă, salvăm vieţi“. Într-un târziu, planeta s-a trezit şi a realizat că modelul chinez e o prostie.

De altfel, în acest moment, această „soluţie“ sanitară numită lockdown mai e aplicată doar în China. Unde e aproape să ajungă Florin Tănase (27 de ani), după ce a intrat în conflict deschis cu conducerea FCSB, aşa cum Adevărul a scris aici.

Internaţionalul român poate semna cu Shanghai Port, locul 6 din 18 în prima ligă chineză, după zece etape. Informaţia a fost furnizată de gsp.ro , iar patronul Gigi Becali a confirmat pentru Antena Stars că golgheterul roş-albaştrilor e pe picior de plecare.

„Cred că o să plece, nu ştiu. În 3-4 zile. El deja e ca şi plecat. Trei milioane de euro am luat pe el. Când e, e ca şi gata. Acum spun că 90%, dar 10% nu se ştie“, a spus latifundiarul din Pipera.

Shanghai, oraşul în care oamenii sunt trataţi ca nişte animale

Dacă va ajunge, într-adevăr, la Shanghai Port, Florin Tănase ar trebui să se pregătească mental pentru a trăi într-o „închisoare“. Iar asta pentru că, în ultimele luni, în acest oraş oamenii au fost trataţi ca nişte animale, ţinuţi în lockdown cu zilele, în numele salvării de la COVID-19.

De altfel, imaginile şocante sosite din Shanghai au făcut înconjurul lumii, după cum se poate vedea mai jos:

România mai are un fotbalist în campionatul chinez, în acest moment. Vorbim despre Nicolae Stanciu (29 de ani) care evoluează la liderul Wuhan Three Towns. Aici, Stanciu a adunat deja zece partide şi şase goluri, fiind vedeta echipei.

De când s-a transferat în China, Stanciu a pierdut contactul cu echipa naţională, fiind, practic, „captiv“ în China din cauza restricţiilor sanitare care fac călătoriile internaţionale aproape imposibile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?