ȚARA va EXPLODA/Un VAL URIAȘ de PROTESTE mocnește în PÂNTECUL României

ȚARA va EXPLODA/Un VAL URIAȘ de PROTESTE mocnește în PÂNTECUL României

PROTESTE de amploare împotriva lui Victor Ponta sunt anunțate duminică în toată țara! Piaţa Universităţii din București, duminică, între orele 17 - 20. Un protest similar va avea loc duminică şi în Timişoara, în Piaţa Operei, de asemenea în intervalul orar 17-20.

Proteste mai sunt anunţate în Oradea, Deva, Sfântu Gheorghe, Ploieşti, Piteşti, Buzău, Craiova, Constanţa, Galaţi, sub sloganul "JOS GUVERNUL CRIMINAL PONTA! TREZESTE-TE sau PLEACA SI TU, IOHANNIS!!"

Organizatorii le cer românilor să-şi imagineze cum ar fi arătat o Românie condusă discreţionar de Victor Ponta şi PSD.

Serviciile secrete sunt în alertă maximă. La fel și oficinele străine cu care acestea colaborează. În pântecul României mocnește un vuiet care va exploda în curând. Și care va arunca în aer actualul guvern dar și parlamentul. Toate rapoartele vorbesc despre proteste masive care se vor anclanșa la nivelul întregii țări. Iar îngrijorarea, care a început să apară în urmă cu o lună și jumătate, este amplificată și de îmbunătățirea condițiilor climaterice.

În București se vorbește despre proteste care vor strânge peste 40.000 de persoane. Conform monitorizărilor puse la dispoziția mai-marilor statului român, pe rețelele de socializare, în ultimele două luni de zile s-au derulat peste 4 milioane de opțiuni și intenții pentru organizarea de proteste!



Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?