Țărănoiul Penal de la Teleorman râde pe sub mustăți când e întrebat despre propunerea lui Tăriceanu! Dar NU-L CONTRAZICE!

Țărănoiul Penal de la Teleorman râde pe sub mustăți când e întrebat despre propunerea lui Tăriceanu! Dar NU-L CONTRAZICE!

Țărănoiul Penal de la Teleorman a râs pe sub mustăți, șmecherește, luni, când a fost întrebat despre gestul fără precent al lui Tăriceanu! Dar nu l-a contrat. A spus chiar că-l înțelege! Și, tot șmecherește, îi transmite rahatului de Tăriceanu că „nu are motive de îngrijorare”, după ce președintele Senatului le-a cerut senatorilor și deputaților să nu mai voteze nicio cerere a DNA de ridicare a imunităţii a parlamentarilor.

 
„Am văzut declaraţia domnului Tăriceanu. Îi înţeleg preocuparea, poate fi considerată justificată, dar eu îi transmit că nu are de ce să aibă motive de îngrijorare, pentru că eu sunt absolut convins că instituţiile de forţă ale statului nu se vor implica în campanie, deci partidele o să fie lăsate să își prezinte programele, candidaţii, să discute cu oamenii iar cetăţenii vor fi lăsaţi să voteze liber şi în cunoştinţă de cauză”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele PSD a mai anunțat că îi solicită președintelui țării „să ceară tuturor instituțiilor să nu se implice în campania electorală, cele care nu trebuie să se implice”.

Liviu Dragnea a adăugat că „PSD răspunde, în general, la apelurile preșdintelui. Este un partid câte de cât disciplinat”.

Folosind, ce tupeu de borfaș, site-ul Senatului României! Rahatul Tăriceanu a facut duminica, pe site-ul oficial al Senatului, un "Apel catre Parlamentari" prin care le cere sa nu se mai pronunte in vreun fel pe cererile venite de la Directia Anticoruptie!

Textul publicat de acest rahat aruncat de corupți în ventilatoare:

„Cu aceasta motivare, fac un apel catre parlamentarii din ambele Camere sa refuze a se mai pronunta in vreun fel pana la finalul legislaturii asupra cererilor venite de la DNA", ii indeamna el pe toti colegii sai parlamentari.

”Este binecunoscută poziția mea potrivit căreia DNA nu mai slujește de mult Justiția, ci, în spatele paravanului luptei necesare și legitime cu corupția, a devenit prea adesea un instrument folosit pentru anihilarea adversarilor politici ai celor care dirijează pe căi oculte activitatea acestei instituții.
Scenariul din campania electorală pentru alegerile locale, când DNA a scos în public cu surle și trâmbițe mediatice tot felul de dosare inconsistente, motiv pentru care au fost respinse de instanțe sau despre care nu s-a mai auzit nimic, dar care și-au atins atunci scopul eliminării din cursă a unor candidați nedoriți și incomozi, se repetă acum înaintea campaniei pentru alegerile parlamentare. Întâmplări vechi, petrecute cu 5, 6, 7 sau 8 ani în urmă, revin tocmai acum în atenția procurorilor de la DNA, coincidență, cu doar 2 luni înainte de alegeri. Așa cum n-am crezut vreodată în arestările făcute vineri, tot astfel nu am încredere în acest mod de operare al DNA.
Cu această motivare, fac un apel către parlamentarii din ambele Camere să refuze a se mai pronunța în vreun fel până la finalul legislaturii asupra cererilor venite de la DNA. Dacă dosarele respective au așteptat atâția ani, înseamnă că nu este nicio urgență și ele pot să mai aștepte ca viitorul Parlament să se pronunțe.
Doresc să se înțeleagă foarte clar că acest apel nu are niciun fel de legătură cu aparteneța politică a politicienilor vizați de DNA sau cu relațiile interumane la un moment dat. Eu apăr de mai multă vreme niște principii, cum ar fi principiul separației puterilor în stat, indiferent de numele celui în cauză: Elena Udrea, Victor Ponta sau alții.

Nu putem să mai acceptăm judecăți cu măsură dublă. Când DNA trimte la repezeală un dosar la Parlament, parlamentarii trebuie să se conformeze,pentru că altfel sunt certați de Președintele Iohannis și de alți membrii ai corului prezidențial. Simultan, cei suspectați de DNA sunt supuși unor presiuni de a demisiona. Dubla măsură s-a văzut limpede când procurorul-șef al DNA a fost acuzat de plagiat, dar corifeii cinstei și codurilor de integritate s-au uitat în altă parte, și au uitat principiile valabile doar pentru ceilalți”

 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Orban a primit ce-a meritat!

3 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

4 Așa o fi?

5 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL