TÂRFOIUL Tăriceanu, NOU ATAC la Kovesi și DNA!

TÂRFOIUL Tăriceanu, NOU ATAC la Kovesi și DNA!

Tăriceanu, Târfoiul politicii românești, javra care a va rămâne în istorie ca larva care se târa pe scările de la Palatul Victoria pentru a-i săruta imineii Penalului, a comis-o iar! Târfoiul spune că atunci când șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, măsoară succesul instituției pe care o conduce prin numărul de politicieni trimiși în instanță are o abordare greșită, care înseamnă "justiție selectivă".

"În ultima vreme am văzut o anumită abordare greșită din partea dnei procuror Kovesi, este o abordare politică, ce se vede în modul de raportare a rezultatelor DNA care se centrează pe enumerarea dosarelor care se referă exclusiv la politicieni și parlamentari care au fost trimiși în instanță. Lucrurile acestea denotă o anume filosofie și abordare care înseamnă justiție selectivă și acest lucru este foarte grav. Mă refer la enumerările pe care le face considerând că succesul instituției se măsoară în câți politicieni au fost trimiși în instanță sau câți parlamentari sau câți miniștri. Este o abordare politică și cred că nu e corect și nu e singura", a afirmat Târfoiul, duminică, la Digi 24.

Mai mult, el a susținut că Laura Codruța Kovesi are numeroase abordări politice. A uitat însă să și spună care sunt acele abordări politice...

"Are numeroase abordări politice. (...) Aceste lucruri nu sunt în regulă, dar în condițiile în care nimeni nu-i atrage atenția, mă refer pe linia ierarhică din partea Ministerului Justiției, lucrurile în România funcționează după cum vedem, adică într-o frumoasă anormalitate", a adăugat Tăriceanu.

Tariceanu este, deocamdată, „doar”urmărit penal de DNA pentru marturie mincinoasa in dosarul lui Prințu lu Pește Prăjit.Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Penibilul ăsta a fost ani de zile șeful de facto al SRI?

2 „Cu tot respectul pentru Firea, eu nu pot sa mă aliniez în a o susține pentru că, de obicei, orice cal devine gloabă”

3 „Tu muncești și-ți cumperi o Dacie pentru că atât poți, eu muncesc și-mi cumpăr un Ferrari pentru că atât pot”

4 Răsturnare de situație? / Suplimentul folosit de Simona Halep ar conține „ingrediente chinezești necunoscute”

5 Cum arată sondajul pe baza căruia PSD şi PNL spun că discută comasarea alegerilor şi candidaturi pe liste comune