Tăriceanu: Avem un președinte al dezbinării

Tăriceanu: Avem un președinte al dezbinării

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat miercuri, în plenul Parlamentului, la dezbaterea moțiunii de cenzură, că șeful statului, Klaus Iohannis, este un "președinte al dezbinării", în loc să fie factor de coagulare și coeziune socială și politică.

"Cei numiți să conducă vremelnic instituțiile de forță fac abuz de putere, sunt cuprinși de beția puterii și, într-un cuvânt, sunt corupți de putere. Evident că tot ei cred că mai sunt în măsură să îi controleze pe cei care sunt aleși de cetățeni. Avem din ce în ce mai multe semnale că șefii acestor instituții își acordă privilegii și folosesc guverne și miniștri, așa cum a fost cazul doamnei Prună, pentru a obține mai multă putere. Peste tot acest munte de nedreptăți și corupție tronează președintele Iohannis. Fericit că a ajuns și el la butoane, bucuros că poate să le folosească, dar, în același timp, trebuie să plătească un preț, să se lase folosit de instituțiile de forță. Zâmbetul larg și mulțumit pe care l-ați văzut ieri în Parlament demonstrează de la sine acest lucru. Pregătit să dezbine România pentru a obține din nou puterea și un nou Guvern al lui. În loc ca președintele să fie factor de coagulare și coeziune socială și politică, avem un președinte al dezbinării", a susținut Tăriceanu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?