Tăriceanu: Mă gândesc serios la o candidatură la prezidenţiale; o candidatură comună PSD-ALDE are şanse mai mari

Tăriceanu: Mă gândesc serios la o candidatură la prezidenţiale; o candidatură comună PSD-ALDE are şanse mai mari

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că se gândeşte "serios" la o candidatură pentru alegerile prezidenţiale de la sfârşitul acestuia an, dar a precizat că PSD şi ALDE nu au luat încă o decizie în acest sens şi că o candidatură comună a celor două partide ar avea şanse mai mari decât candidaturi separate.

"Mă gândesc serios la o candidatură la prezidenţiale, dar de aici până la a anunţa candidatura... O să mă întrebaţi: 'mergeţi singur, mergeţi cu PSD?' Nu mă întrebaţi lucrurile astea, pentru că nu am luat această decizie. Când o s-o iau, sigur o să aflaţi mai mult, dacă o să o iau şi când o s-o iau. (...) O să facem sondaje mai exacte, mai complete (n.r. - decât sondajul comandat de Europa FM şi prezentat de Digi 24), care să permită o analiză sociodemografică mai solidă şi care să ne permită să luăm o decizie cât mai bună, care să ne dea cea mai bună şansă pentru câştigarea alegerilor", a afirmat Tăriceanu joi seara la Digi24.

Potrivit lui Tăriceanu, pentru candidatura sa la prezidenţiale "există diferite variante". El a subliniat că ALDE se află în coaliţie cu PSD şi că "cel mai probabil o candidatură comună are şanse mai mari decât două două candidaturi separate". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”