Tăriceanu: Președintele CJ Giurgiu, Vasile Mustățea, și fostul viceprimar Alexandru Vladu s-au alăturat ALDE

Tăriceanu: Președintele CJ Giurgiu, Vasile Mustățea, și fostul viceprimar Alexandru Vladu s-au alăturat ALDE

Co-președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Giurgiu, că președintele Consiliului Județean, Vasile Mustățea (PNL), și fostul viceprimar al municipiului reședință, Alexandru Vladu (exclus de o săptămână din PSD n.red.), au ales să se alăture echipei ALDE.

'Suntem la un eveniment important pentru organizația noastră, primirea celor doi colegi care au ales să vină alături de noi, a domnului președinte al CJ Giurgiu, Vasile Mustățea, și a domnului Alexandru Vladu, viceprimar, amândoi viitori membri ALDE. Consider că venirea lor va însemna o întărire semnificativă a rândurilor noastre, va însemna creșterea capacității organizației noastre județene de a aborda alegerile locale și cele parlamentare în toamnă pentru că nu avem numai planuri pe termen scurt, avem planuri pe termen lung, cu bătaie îndelungată, deci, posibilitatea abordării alegerilor dintr-o poziție de forță', a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Și copreședintele ALDE Daniel Constantin a declarat că formațiunea își propune ca la alegerile din 2016 să fie " a treia forță politică și la Giurgiu, poate chiar a doua forță politică".

'Cei de la ALDE Giurgiu cred că au fost primii din țară care au înțeles obiectivele pe care ni le-am asumat, nu să ne certăm pe funcții, ci să trecem la muncă. Îi salut și pe domnul Vladu și pe domnul Mustățea, sunt deosebit de încântat că au decis să se alăture proiectului nostru și îi asigurăm de tot suportul nostru la nivel central', a declarat Daniel Constantin.

Alexandru Vladu a declarat că a ales să intre în ALDE pentru că este un fan al domnului Tăriceanu.

'Am ales să intru în acest partid pentru că sunt un fan al președintelui Tăriceanu și al prim—ministrului Tăriceanu, e o perioadă după care tânjim, aceea când a fost premier. Am vrut să intru în acest partid după execuția în direct pe care am avut-o o săptămâna trecută (n.red. făcând referire la recenta excludere din PSD Giurgiu). Am venit la ALDE pentru că este o echipă foarte bună, au știut să îmi insufle dorința de a ajunge primar alături de dumnealor...', a declarat și Alexandru Vladu.

Președintele CJ Vasile Mustățea a declarat că se alătură ALDE în condițiile în care fusese exclus din organizația județeană a PNL acum trei luni, iar de la centru nu s-a confirmat decizia.

'Vă spun foarte tranșant și clar, astăzi am luat hotărârea să devin membru ALDE și în perioada imediat următoare voi face toate formalitățile statutare pentru a deveni și membru cu drepturi depline. Eu, în ultima perioadă, am definit situația mea la Giurgiu ca o zonă crepusculară adică nu eram membru PNL la Giurgiu dar la București eram vicepreședinte al partidului. Au făcut o ședință total nestatutară prin care m-au exclus la Giurgiu, în schimb la București nimeni nu voia să mă supună excluderii. Am depus un memoriu și aștept de trei luni să vină o comisie de la București și să verifice ce se întâmplă la PNL Giurgiu, dar se tergiversează', a declarat Mustățea.

Călin Popescu Tăriceanu a spus că Vasile Mustățea "nu a intrat în ALDE pentru a fi candidat la CJ", ci pentru că "își dorește să fie în această echipă".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

2 Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acu…

3 Așa o fi?

4 Sociolog / „Săptămână care vine USR se va face țăndări și va trage și PNL după”

5 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…