Târziu (AUR), despre revocarea ministrului Sănătăţii: Ne bucurăm că eforturile noastre încep să dea roade

Târziu (AUR), despre revocarea ministrului Sănătăţii: Ne bucurăm că eforturile noastre încep să dea roade

Senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, şi-a exprimat bucuria cu privire la revocarea din funcţie a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi a secretarului de stat Andreea Moldovan, însă a menţionat că ar fi trebuit demis şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

"Ne bucurăm că eforturile noastre, ale AUR, singurul partid de opoziţie, încep să dea roade. Nu suntem integral satisfăcuţi, întrucât era obligatorie şi demiterea sau demisia domnului Raed Arafat, care se face la fel de vinovat pentru bâlbâielile şi măsurile aberante, luate nu doar în ultimele luni, ci în ultimul an. Mai mult decât atât, îl suspectăm pe domnul secretar de stat, şef al DSU, de intenţia de a submina economia naţională, întrucât toate măsurile dictate de domnia sa, în calitate de comandant al operaţiunii, au dus la un dezastru economic", a declarat Târziu, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Premierul Florin Cîţu l-a revocat din funcţie, miercuri, pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu , anunţând că interimar la conducerea ministerului va fi vicepremierul Dan Barna.

Totodată, şeful Executivului a demis-o din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii pe Andreea Moldovan.
AGERPRES

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale