TAS a decis: nicio echipă rusească nu va juca în competiţiile internaţionale

TAS a decis: nicio echipă rusească nu va juca în competiţiile internaţionale

TAS a respins şi apelurile federaţiei ruse împotriva deciziilor FIFA şi UEFA de suspendare a tuturor echipelor din Rusia din competiţiile internaţionale până la noi ordine.

Comisia TAS a precizat că FIFA şi UEFA au fost îndreptăţite să reacţioneze după escaladarea conflictului din Ucraina. “Comisia consideră că este regretabil că actualele operaţiuni militare din Ucraina, pentru care echipele, cluburile şi fotbaliştii din Rusia nu au nicio responsabilitate, au avut un efect atât de advers asupra acestora prin deciziile FIFA şi UEFA, însă aceste efecte au fost declanşate de nevoia unor evenimente fotbalistice sigure pentru restul lumii”, se menţionează în decizia tribunalului.

La începutul lunii mai, UEFA a anunţat că niciun club rus nu va participa la competiţiile intercluburi continentale în sezonul 2022/2023, mai exact în Liga Campionilor, Liga Europa şi Conference League.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro