Taste of Italy: Pizzeria unui român, cea mai bună din Marea Britanie pentru al doilea an consecutiv

Taste of Italy: Pizzeria unui român, cea mai bună din Marea Britanie pentru al doilea an consecutiv

A plecat din România pentru a duce savoarea Italiei în Marea Britanie. Un antreprenor român din Roznov, județul Neamț, a reușit să îi cucerească pe britanici cu preparatele sale. Toți cei care au trecut pragul pizzeriei „Taste of Italy”, situată în Chelmsford, Essex, s-au declarat încântați.

Un român face cea mai bună pizza italiană din UK FOTO Arhivă

Sergiu Teacu și soția sa, Lucia Pronesti, au adus din nou acasă titlul de „cea mai bună pizzerie independentă din UK” în cadrul PAPA INDUSTRY AWARDS. Cei doi au reușint să obțină această distincție pentru al doilea an consecutiv.

Povestea de succes a lui Sergiu a început în 2012, când a părăsit România și a avut o experiență formativă în Italia, evoluând de la spălător de vase la bucătar. În 2016, mutarea în Marea Britanie a marcat un pas decisiv, iar în septembrie 2020, în plină pandemie, el și partenera lui de viață au lansat „Taste of Italy”.

Cu produse autentice și de înaltă calitate, pizzeria a cucerit rapid inimile clienților locali și s-a impus în topurile culinare.

Autenticitate absolută, gust inconfundabil

În doar trei ani, această pizzerie a devenit una dintre cele mai apreciate din Marea Britanie, demonstrând că munca asiduă și devotamentul pot aduce recunoaștere, oriunde în lume. Cu un meniu care reflectă o fuziune de culturi , echipa din spatele „Taste of Italy” a importat 90% din ingrediente din Italia, asigurând o autenticitate absolută.

Pizzeria a obținut nu doar recunoașterea la nivel local, ci și pe platforme internaționale. A ajuns pe primul loc pe Tripadvisor între cele 300 de pizzerii și restaurante locale și a ocupat poziții fruntașe în clasamentul regional al celor 3345 de restaurante și pizzerii din Marea Britanie, potrivit publicației Jurnal de Emigrant .

În competiția pentru titlul de „cea mai bună pizzerie independentă din Anglia”, „Taste of Italy” a concurat cu peste 5.000 de pizzerii italiene din Marea Britanie, reușind să se claseze printre primii patru finaliști. A câștigat titlul onorabil pentru al doilea an consecutiv.

Eforturile și dedicarea echipei au fost răsplătite nu doar prin popularitate, ci și prin recunoașterea unei performanțe culinare de excepție. Sergiu Teacu, mândru de originile sale, a declarat: „Pe panoul principal, cum se intră în pizzerie stă bine scris mare PIATRA-NEAMȚ-ROZNOV. Sunt mândru de unde sunt.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”