Tatăl Emmei Răducanu îi controlează complet cariera. Agentul jucătoarei: „Oamenii trebuie să accepte asta”

Tatăl Emmei Răducanu îi controlează complet cariera. Agentul jucătoarei: „Oamenii trebuie să accepte asta”

Evoluțiile Emmei Răducanu (20 de ani, locul 131 WTA) au fost dezamăgitoare în ultima perioadă, acestea fiind marcate de accidentări și de problemele de ordin mental.

Emma Răducanu FOTO EPA-EFE

Emma Răducanu, campioana de la US Open 2021, nu a participat la cele mai importante turnee de Grand Slam ale verii – Roland Garros (22 mai – 1 iunie) şi Wimbledon (3-16 iulie).

Britanica are obiceiul de a-și schimba foarte des antrenorii. Până acum a schimbat nu mai puțin de opt antrenori: Nigel Sears, Andrew Richardson, Torben Beltz, Jane O’Donoghue, Iain Bates, Louis Cayer, Dmitri Tursunov, Sebastian Sachs.

John McEnroe a spus despre Emma Răducanu că nu face eforturi pentru a se înțelege cu antrenorii și nu vrea să le asculte sfaturile. Asta în condițiile în care tatăl ei, Ion Răducanu, are o influență majoră în cariera jucătoarei de tenis.

Agentul Emmei Răducanu, Max Eisenbud, a recunoscut că Ion Răducanu îi controlează toată cariera britanicei și vrea să aibă mereu ultimul cuvânt.

„Sincer, tatăl ei a fost foarte implicat în cariera Emmei. De multe ori, el a fost cel care i-a făcut planul de joc înainte de meciuri. Oamenii trebuie să înțeleagă și să accepte asta, așa simte că e mai bine pentru cariera fiicei lui. Probabil că așa vor decurge lucrurile și pentru restul carierei Emmei, în deplin control”, a declarat Eisenbud, citat de firstsportz.com .

Emma Răducanu a primit compensații din partea sponsorilor ei pentru că n-a putut să participe la Wimbledon 2023.

Emma a primit compensații astronomice de la sponsorii ei, după ce a ratat turneul de la Wimbledon. În total, Emma a primit peste 500.000 de dolari, deși n-a jucat. Ce nebunie!”, notează tennisworldusa.org.

Presa engleză a notat că Emma Răducanu primește peste 10 milioane de euro anual din partea sponsorilor ei: Nike, Wilson, Tiffany & Co, Dior, Evian, British Airways, Sports Direct, Vodafone, Porsche, HSBC.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat