Tatăl Robertei, fata ucisă la 2 Mai, către mama șoferului drogat: Să înceteze cu bani către diverși procurori și să-și accepte soarta

Tatăl Robertei, fata ucisă la 2 Mai, către mama șoferului drogat: Să înceteze cu bani către diverși procurori și să-și accepte soarta

Răzvan Dragomir, tatăl Robertei Dragomir , tânăra ucisă la 2 Mai de Matei Vlad Pascu, șoferul drogat care a împlinit 20 de ani în arest, a ținut să-i transmită un mesaj Mirunei Pascu. Părintele îndurerat îi cere acesteia să „înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta”.

Miruna Pascu a fost arestată preventiv FOTO Inquam Photos

„În urma acestor stenograme, am rugămintea către doamna Miruna să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta, așa cum, de 29 de zile, și noi care ne-am pierdut copiii, cu greu, dar acceptăm că ai noștri copii nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă. Să înceteze cu influența. În paranteză, banii către diverși procurori.

De bine de rău, copilul ei trăiește, este în viață, toată lumea trebuie să plătească. Către doamna procuror de la Mangalia, nici măcar nu vreau să-i rostesc numele, este depășită și trebuie să-i lase pe alții să aplice legea. Rușine, doamnă! Nu lăsați avocații, nu le dați acces la dosar. Mai întâi și mai întâi să-și facă curățenie în curtea dumneaei, la Mangalia, cu polițiștii mânjiți și corupți de către Mihai Pascu . Da, doamnă, de acela care sfidează pe toată lumea.

Îi invit din nou la cimitir, la copilul meu, apoi la facultate unde erau niște copii, și Roberta și Sebi, niște copii buni, cuminți, respectuoși, nu ca bestia pe care au crescut-o. Și ei o vor în libertate să ce? Să o ia de la capăt? Să omoare din nou. Mai am și eu o întrebare. Din acele stenograme, ce vrea să facă doamna Miruna? Să întârzie procesul cât mai mult, eventual bestia în arest la domiciliu și până când? A observat cineva până când dorește doamna Miruna? Până va împlini până va împlini 21 de ani și 1 zi. Întrebare: de ce? Să dispară în SUA ori Canada”, a declarat Răzvan Dragomir, conform Antena 3 CNN.

Amintim că Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată vineri, de Tribunalul București, după ce femeia fusese reținută pentru 24 de ore joi, de procurorii DIICOT.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB