Tătaru despre licitaţia privind achiziţionarea de măşti pentru persoanele defavorizate: A fost reluată

Tătaru despre licitaţia privind achiziţionarea de măşti pentru persoanele defavorizate: A fost reluată

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat marţi că a fost reluată licitaţia pentru achiziţionarea a 115 milioane de măşti pentru persoanele defavorizate, în prezent fiind finalizată evaluarea ofertelor.

"Licitaţia s-a reluat. La prima licitaţie nu a ieşit niciun câştigător. Licitaţia constă în 115 milioane de măşti pentru 2.300.000 de persoane, câte 50 de măşti aferente a două luni în valoare de 230 de milioane de lei. S-a reluat această licitaţie. Astăzi s-a terminat şi evaluarea ofertelor. În această seară, trebuie să avem şi un câştigător, iar mâine (n.r. - miercuri) acel câştigător ar trebui să înceapă să furnizeze aceste măşti", a spus Tătaru, la Parlament. AGERPRES/(A - autor: Roberto Stan, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”