Tătărușanu, salariu mai mare decât Ibrahimovic. Ambii vor fi expuzați de AC Milan

Tătărușanu, salariu mai mare decât Ibrahimovic. Ambii vor fi expuzați de AC Milan

Ciprian Tătărușanu (37 de ani) a semnat un contract pe trei ani cu AC Milan în vara anului 2020, cu un salariu anual de 1,2 milioane de euro net. Înțelegerea expiră în vara acestui an 2023 și nu va mai fi prelungită, conform presei italiene.

Aventura lui Ciprian Tătărușanu la AC Milan se apropie de final. Foto EPA EFE

Salariul lui Tătărușanu este mai mare decât al legendarului Zlatan Ibrahimovic (41 de ani), au dezvăluit ziariștii peninsulari. Cândva lider detașat, cu 7 milioane de euro net, Ibrahimovic a semnat vara trecută un nou contract, acceptând o micșorare de 7 ori a venitului, până la un milion de euro!

Cele mai mari salarii ale grupării milaneze sunt cele ale lui Theo Hernandez, Divock Origi și Ismael Bennacer - câte 4 milioane de euro net. De remarcat este faptul că Zlatan Ibrahimovic și-a micșorat salariul pentru a putea fi realizat transferului lui Rafael Leao, informație dezvăluită acum de Ibra.

Zlatan Ibrahimovic a făcut istorie în tricoul lui Milan. Foto EPA EFE

Zlatan Ibrahimovic a făcut istorie în tricoul lui Milan. Foto EPA EFE

Văzând că Leao încă ezită să își prelungească înțelegerea de câteva luni încoace, starul suedez a reacționat în stilul caracteristic: "Mi-am micșorat salariul pentru el, joc pe gratis. Vrea să-i dau și casa?!", a spus Ibrahimovic, conform presei portugheze.

Atât Ciprian Tătărușanu, cât și Zlatan Ibrahimovic vor părăsi campioana Italiei din vară, AC Milan transmițându-le celor doi că nu mai e interesată de serviciile lor și că nu le vor mai fi prelungite contractele, scrie presa din Peninsulă.

”Tătă” a evoluat ultima oară în poarta italienilor în turul partidei AC Milan - Tottenham, 1-0, din optimile Ligii Campionilor. Însă, în meciul retur, a apărat Mike Maignan, titularul de drept, revenit după o accidentare care i-a dat șansa românului să joace peste 20 de partide în acest sezon.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...