„Te-ai certat cu Loredana?“ / Ultimele mesaje găsite în telefonul Alinei, fata ucisă de cea mai bună prietenă

„Te-ai certat cu Loredana?“ / Ultimele mesaje găsite în telefonul Alinei, fata ucisă de cea mai bună prietenă

Apar detalii cutremurătoare în cazul crimei din Mangalia în care o adolescentă din Vaslui a fost ucisă de cea mai bună prietenă. În telefonul victimei a fost găsit ultimul schimb de mesaje dintre Alina și iubitul său Sergiu. Se pare însă că nu victima i-a scris acestuia.

Fratele Alinei, fata din Vaslui care a fost ucisă de cea mai bună prietenă, a dezvăluit că în telefonul surorii sale au fost descoperite de către anchetatori mai multe mesaje chiar din dimineața crimei. Conform Antena 3 , iată care a fost conversația. Se pare că nu Alina i-a scris băiatului, ci prietena ei, Loredana, care a omorât-o. În acest mod, suspecta de crimă a încercat să își contruiască un alibi:

”Ea: Vreau să ne despărțim. Nu mai suport vina că te-am înșelat... Găsește pe cineva mai bun!

El: Ce s-a întâmplat de nu dormi? De ce zici asta? Răspunde, te rog. Știu că nu sunt destul de bun și de ajuns...

Ea: Plec acasă, am plecat deja. Mă opresc în parc să fumez o țigară! Și după, iau un taxi până la gară... Ai grijă de tine, Sergiu!

El: Nu am înțeles ce e cu tine. Ce s-a întâmplat? Ai zis că te culci. Te-ai certat cu Loredana? Răspunde, te rog frumos! Te rog frumos! De ce îmi faci așa? Răspunde, te rog!"

A omorât-o într-o criză de nervi

În urmă cu câteva săptămâni, Alina plecase la mare împreună cu prietena ei pentru a munci și a câștiga bani, pe perioada verii. Se angajase cameristă la un hotel din Saturn.

Cele două fete au început să aibă divergențe, criminala invocând faptul că victima își înșela iubitul și îi cerea să mintă pentru ea. Ele au început să se certe, apoi s-au lovit reciproc (spune ucigașa), iar în cele din urmă, prietena ei i-a tăiat gâtul. Apoi a băgat-o într-un geamantan, a dus-o în parc și a pus-o sub o bancă, unde a fost găsită de un pescar.

În timp ce polițiștii au intrat în alertă, fata care și-a ucis prietena la nervi a revenit în camera plină de sânge. A făcut curat, apoi a plecat la muncă, la hotelul unde era angajată, că și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Acolo au găsit-o polițiștii. Și-a recunoscut fapta, a spus că îi pare rău și a explicat și că se săturase de minciunile prietenei ei, la care era obligată să fie complice.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Foarte interesante amănunte...

3 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă

4 VIDEO Cum arată acum prima și singura autostradă construită de chinezi în România

5 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”