„Te cunosc de undeva!“: toți concurenții sezonului 19 au fost dezvăluiți FOTO

„Te cunosc de undeva!“: toți concurenții sezonului 19 au fost dezvăluiți FOTO

Opt cupluri de artiști vor concura pe scena show-ului transformărilor, care începe mâine, la Antena 1.

Juriul „Te cunosc de undeva!“, pregătit de spectacol FOTO Antena 1

Ajuns la al 19-lea sezon, show-ul „Te cunosc de undeva!“ a venit cu o abordare cu nouă. Opt cupluri de artişti au spus „Da“, însă pentru început, telespectatorii au cunoscut doar câte un concurent din fiecare echipă.

Iată care sunt cele opt echipe complete: CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon.

Inițial, ei au fost prezentați drept CRBL şi Vocea din online, Damian Drăghici şi Vocea care îţi cântă dorul, ADDA şi Un artist niciodată trist, Codruţa Filip şi Inima petrecerii, Nicole Cherry şi Poetul rap, Amna şi Milionara din Tenerife, Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock.

„Am un mix de emoţii. Tot ce pot să spun este că, într-adevăr, va fi cea mai mare provocare pe care o vom experimenta. Personal, vin cu gândul să mă distrez, dar evident că voi avea emoţii. Perioada aceasta este plină de provocări şi pe plan personal“, a declarat Cristina Stroe, partenera lui Damian Drăghici.

„Sunt convins că voi întâmpina momente şi situaţii în care n-am mai fost vreodată şi care totodată mă vor împinge să evoluez. Şi clar vom râde mult! Sunt foarte fericit că fac echipă cu Nicole Cherry, vom rupe tot!“, a declarat Juno, partenerul lui Nicole Cherry.

Jean Gavril, la „Te cunosc de undeva!“

„Eu am fost adus ca să fac show, nu ca să stârnesc piele de găină prin interpretările mele vocale! Cu siguranţă voi încerca să dau tot ce pot eu mai mult şi mă voi strădui cât mai tare să duc performanţa vocală la un nivel... încât să nu se spargă obiectele prin casele celor care ne vor urmări! Nu mi-e frică de un rol de travesti, acolo e măiestria şi deopotrivă amuzamentul. Sunt o persoană competitivă, am şi motivaţii, ca de exemplu să nu fac umbră pământului degeaba şi îmi voi da silinţa, alături de CRBL, care este un artist talentat, să fim cât mai buni“, a spus Radu Ţibulcă, coechipierul lui CRBL.

Este un format super fun, curat şi totodată unul care te ajută foarte mult să te dezvolţi ca artist. Abia aştept să văd ce provocări ne rezervă, mai ales că eu cred foarte mult în echipa noastră!“, a mărturisit Misha, partenera Amnei din acest sezon .

Nu prea mi-am pus bariere până acum în viața asta și nici nu am de gând să o fac. Îmi place să simt că trăiesc, fie că sunt pe scenă, în fața mulțimii, sau pe motocicletă cu vântul în cască. Adrenalina trebuie să pompeze“, a spus Jean Gavril, care va concura alături de Anca Ţurcaşiu.

Nu ne cunoşteam, o ştiam doar de la «Asia Express» şi o apreciez pentru vocea şi talentul ei. Trebuie să recunosc că am mari emoţii pentru interpretare, pentru că atunci când cânţi cu cineva care o face foarte bine, nu vrei să dezamăgeşti. O să îmi fie greu să mă epilez, deşi îmi plac travestiurile, îmi place să imit. Şi mai cred că cel mai greu îmi va fi să renunţ la barbă. Va fi o călătorie interesantă“, a spus Radu Bucălae, partenerul ADDEI .

Show-ul vine cu o provocare imensă pentru mine: mă va scoate total din zona de confort. Ştiu foarte bine formatul, dar mai ştiu şi că nu mă voi lua aşa în serios cum o face partenera mea. Eu sunt omul momentului, bucuros că a pornit la drum în această aventură şi abia aştept să ne descopere şi telespectatorii“, a declarat Valentin Sanfira, partenerul Codruţei Filip.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…