„Te lasă embarazada în trei secunde”/Bianca Drăgușanu despre un bărbat misterios din showbiz

„Te lasă embarazada în trei secunde”/Bianca Drăgușanu despre un bărbat misterios din showbiz

Bianca Drăgușanu a spus în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D că a refuzat un bărbat celebru din showbiz.

„Cum să zic așa ceva? Omul e căsătorit acum, are copii acum, cu multe femei. De când îl știți e tot căsătorit și are mulți copii cu toată lumea. Când se uită la tine te lasă embarazada( n.r. însarcinată). Hai să nu zicem, că poate cineva este însărcinată în trei secunde, dacă îi pomenim numele. Nu putem să zicem avansuri, au fost așa..”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a povestit în cadrul emisiunii de televiziune care sunt relațiile pe care aceasta le-ar regreta cel mai mult. În cap de listă se află chiar fostul ei partener de viață, care i-a fost și soț, Alex Bodi. Chiar dacă nu i-a rostit numele, blondina a mărturisit că ”cu unul m-am căsătorit”, făcând referire la fostul ei partener.

„Ar fi doi, cu unul m-am casatorit, atât de proastă am fost, încât m-am și măritat cu el, dar nu cu Victor Slav. Am și uitat cum îl cheamă, am probleme cu memoria. Cu al doilea am avut o scurtă relație, nu a fost ce trebuie, Tristan”, a declarat Bianca Drăgușanu.

De asemenea, ea a mai vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Adrian Cristea: „Fostul meu iubit, de acum 10 ani, Adrian Cristea, m-am mutat la Cluj și mi-am pierdut câțiva ani din viață lângă un bărbat care nu a meritat. M-a și cerut la acel moment,. Eram dispusă să renunț la tot ce aveam, m-am și urcat în avion, m-am dus după el, dar nu a meritat”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...