ȚEAPĂ? Protocolul PSD/UNPR a CĂZUT? Dragnea CONFIRMĂ AMÂNAREA!

ȚEAPĂ? Protocolul PSD/UNPR a CĂZUT? Dragnea CONFIRMĂ AMÂNAREA!

UPDATE/Protocolul PSD/UNPR NU se semnează miercuri. Liviu Dragnea confirmă amânarea semnării protocolului la o dată care va fi stabilită „în curând”.

UPDATE/Semnarea protocolului de colaborare dintre PSD si UNPR a fost amanata miercuri pana dupa momentul votului din Senat referitor la Gabriel Oprea, au precizat surse social-democrate pentru Agerpres.

Țeapă? Protocolul intre PSD si UNPR nu va mai fi semnat astazi, informeaza Digi 24. La locul unde trebuia semnat nu a venit nici Gabriel Oprea, nici vreun alt lider UNPR, iar social-democratii spun ca din partea lor nu exista nicio problema, transmite sursa citata.

Parafarea documentului era programata miercuri la ora 9.30.

UPDATE/Gabriel Oprea a ajuns la Palatul Parlamentului în jurul orei 9.30 şi s-a dus în biroul lui Liviu Dragnea, fără a anunţa presa ce se întâmplă cu protocolul de colaborare.

Evenimentul trebuia sa aiba loc dimineata la Palatul Parlamentului, sala grupului PSD. Documentul urma sa fie semnat de presedintii PSD si UNPR, Liviu Dragnea, respectiv Gabriel Oprea, si priveste colaborarea celor formatiuni in alegerile locale, votul intr-un singur tur de scrutin si candidatura pe liste comune la alegerile parlamentare din aceasta toamna


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa