Teatrul Nottara reia de miercuri reprezentaţiile cu public

Teatrul Nottara reia de miercuri reprezentaţiile cu public

Teatrul Nottara reia, începând de miercuri, reprezentaţiile cu public cu spectacolul "Aici nu-i de joacă" montat de actriţa Catrinel Dumitrescu, care o are parteneră pe Victoria Cociaş.

"După o lungă aşteptare, Teatrul Nottara are bucuria să îşi întâmpine din nou publicul în sala de spectacol. (...) Acum a sosit momentul mult dorit al revederii la sediul Teatrului Nottara, cu un spectacol despre trăirile şi emoţiile de care acum avem nevoie poate mai mult decât oricând: dragoste, prietenie, tandreţe şi optimism. 'Aici nu-i de joacă' propune o întâlnire emoţionantă cu două mari actriţe, Catrinel Dumitrescu şi Victoria Cociaş, care ne reamintesc despre importanţa acestor lucruri, într-o poveste surprinzătoare, cu multe răsturnări de situaţie, interpretată cu umor şi cu sinceritate", potrivit unui comunicat al teatrului Nottara transmis AGERPRES.

Spectacolul este programat miercuri, 27 ianuarie, de la ora 19,00, la Sala George Constantin.

Tot la Sala George Constantin, joi, de la ora 19,00, este programat spectacolul "Praf de stele" de Norm Foster, în regia lui Lucian Sabados, cu Alexandru Jitea, Luminiţa Erga, Diana Roman şi Ada Navrot.

Vineri, în acelaşi spaţiu, de la ora 19,00, va fi prezentată comedia "Thailanda" de Dimitris Kechaidis şi Eleni Chaviara, în regia lui Alexandru Jitea, cu Andreea Măcelaru Şofron, Victoria Cociaş şi Cristina Stoica Ivanciuc.

Reprezentaţiile se vor desfăşura în conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea măsurilor de protecţie împotriva COVID-19, sala de spectacol funcţionând cu o capacitate redusă la 30%. Pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară, ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea sosirii, se precizează în comunicatul citat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”