Telenovelă live în Turcia/Una dintre cele mai frumoase actrițe a divorțat oficial după 8 luni de la nuntă, după suspiciuni de înșelăciune

Telenovelă live în Turcia/Una dintre cele mai frumoase actrițe a divorțat oficial după 8 luni de la nuntă, după suspiciuni de înșelăciune

Frumoasa actriță turcă Demet Özdemir (31 de ani), cunoscută în România din serialele “Vis de iubire” sau „Între lume și noi”, acuzată că și-ar fi înșelat proaspătul soț cu un regizor, a anunțat că divorțează la numai 8 luni de la nuntă.

Potrivit presei din Turcia, relația dintre Demet Ozdemir și cântărețul Oğuzhan Koç s-a răcit considerabil la începutul acestui an, în ciuda faptului că cei doi sunt căsătoriți din 2022, din luna august.

Astfel, s-a zvonit că actrița s-a certat atât de tare cu soțul ei încât a plecat de acasă. De asemenea, s-a speculat că Demet și-ar fi înșelat soțul cu un regizor.

Divorțul a fost consemnat oficial la data de 8 mai 2023, în termeni amiabili, conform declarațiilor vedetei.

“Nu este nevoie de atâta zgomot”, le-a declarat Demet jurnaliștilor prezenți la tribunal.

“Acuzațiile de infidelitate și violență nu sunt adevărate. Nu ni s-a întâmplat vreodată nimic din ceea ce s-a scris. Am decis amândoi să punem capăt relației noastre din respect. Nu există ranchiună, ură, furie între noi”, a mai spus Demet, citată de diezminutos.es.

Una dintre cele mai frumoase actrițe a divorțat oficial după 8 luni de la nuntă. Cu cine și-ar fi înșelat soțul


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu