Telenovela PNL/Stolojan n-a fost lăsat să achite cotizația deși este președintele comitetului de organizare a congresului din toamnă

Telenovela PNL/Stolojan n-a fost lăsat să achite cotizația deși este președintele comitetului de organizare a congresului din toamnă

Fost președinte al PNL, Theodor Stolojan, n-a putut să-și achite cotizația la PNL Sector 2: i s-a spus că nu figurează în baza de date. El este președintele comitetului de organizare a congresului din toamnă, unde partidul își va alege viitoarea conducere, dezvăluie Newsweek România .

La PNL Sector 2 se duce, ca în mai toate filialele din țară, o bătălie între taberele pro-Cîțu și pro-Orban. La Sectorul 2, susțin surse din PNL, actuala șefă a organizației, Monica Anisie, care îl susține pe Cîțu, încearcă să preia controlul delegaților la congresul partidului, eliminându-i din filială pe adversari sub pretextul că nu și-au plătit cotizația. În consecință, membrii de partid au dificultăți în a-și achita datoriile către partid.

Miercuri, mai multe persoane s-au prezentat la sediul organizației PNL Sector 2 pentru a plăti cotizația direct către trezorier, la ghișeu. Însă trezorierul PNL Sector 2 a refuzat mai multe plăți sub diverse pretexte, inclusiv faptul că solicitantul nu figura în baza sa de date. În aceste condiții, la sediu a apărut Theodor Stolojan, pe bicicletă și purtând mască. Potrivit unor martori oculari, din PNL, acesta s-a așazat la coadă și, când i-a venit rândul, i s-a spus că nu figurează în baza de date și i s-a aruncat cartea de identitate. Un alt liberal i-a spus trezorierului să fie atent cu cine vorbește, fiindcă este vorba de un fost președinte al PNL. La aceste insistențe, trezorierul a reverificat baza de date, dar nu l-a identificat pe fostul premier. În consecință, acesta și-ar fi luat bicicleta și a plecat acasă.

Azi, era ultima zi de plată a cotizațiilor, după care membrii partidului sunt decăzuți din drepturi.

Stolojan are 77 de ani și este președintele comitetului de organizare a Convenției PNL din septembrie, unde se va alege viitorul președinte al partidului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa