Telenovela veii/Alex Bodi încearcă să o convingă pe Bianca Drăgușanu să își retragă plângerea împotriva lui? Afaceristul i-ar fi trimis flori și ar fi sunat-o cu număr privat

Telenovela veii/Alex Bodi încearcă să o convingă pe Bianca Drăgușanu să își retragă plângerea împotriva lui? Afaceristul i-ar fi trimis flori și ar fi sunat-o cu număr privat

Alex Bodi nu renunță la fosta lui soție! Afaceristul îi trimite buchete de flori și o sună cu număr privat pe Bianca Drăgușanu, după ce aceasta l-a blocat pe telefon, iar întâlnirile „întâmplătoare” ar fi intenționate de milionar pentru a o convinge pe blondină să renunțe la plângerea penală împotriva lui, dezvăluie spynews.ro .

După ce a fost eliberat din arestul la domiciliu, Alex Bodi se bucură din plin de libertate și nu oricum, ci... curtând-o pe fosta lui soție. Potrivit informațiilor apărute la Xtra Night Show, afaceristul i-ar fi trimis buchete uriașe de flori ce conțin mesaje cu intenția de a se vedea și o sună cu numere private, după ce blondina l-a blocat pe telefonul mobil. Ba mai mult, milionarul nu vrea să renunțe cu una, cu două și își face prezența în locurile frecventate de fosta lui parteneră.

Alex Bodi nu renunță la Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu se află pe lista persoanelor cu care Alex Bodi nu are voie să ia legătura, motiv pentru care afaceristul ar dori să se întâlnească amândoi pentru a discuta câteva aspecte. Cu toate că gesturile sale duc cu gândul la o eventuală împăcare, se pare că blondina nu se lasă înduplecată prea ușor și nu are de gând să își retragă plângerea penală pe care a depus-o împotriva fostului său soț.

Cum blondina ia de cele mai multe ori masa în oraș, Bianca Drăgușanu a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la un restaurant unde era alături de fiica ei. La locația respectivă și-ar fi făcut apariția și Alex Bodi, care la vederea imaginilor de pe Instagram a știut exact unde să vină.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...