Teleorman: Anchetă în cazul unui jandarm găsit împuşcat în cap în sediul IJJ

Teleorman: Anchetă în cazul unui jandarm găsit împuşcat în cap în sediul IJJ

Un jandarm a fost găsit împuşcat în cap, în noaptea de joi spre vineri, în sediul Inspectoratului Judeţean Teleorman, poliţiştii demarând o anchetă în acest caz.

''Ieri, în jurul orei 23,50, la sediul unităţii a fost găsit cadavrul colegului nostru care urma să intre în serviciu la ora 24,00, prin patrulare mixtă cu colegii de la Poliţie. Prezenta leziuni ce păreau a fi prin împuşcare. Da, în zona capului. La faţa locului a sosit grupa operativă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman, sub directa coordonare a Parchetului Militar de pe lângă Curtea de Apel. Mai multe detalii nu vă pot da, cauza este în curs de soluţionare'', a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Teleorman, Ion Oanţă.

Acesta spune că nu ştie ca jandarmul împuşcat să fi probleme personale.

Ion Oanţă a mai precizat că cel mai recent control psihologic făcut de jandarmul respectiv a fost în aprilie 2017.

''Suntem uimiţi de ceea ce s-a întâmplat, era unul dintre cei mai buni colegi jandarmi din cadrul Detaşamentului mobil al inspectoratului, dovadă stau rezultatele obţinute de el în activitatea profesională şi nu aveam niciun indiciu să fi avut un comportament necorespunzător sau să ne fi dat de gândit că putea face un asemenea gest'', a adăugat Oanţă. AGERPRES / (A - autor: Cornelia Dumitru, editor: Irina Poenaru, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…