Teleorman: Aproximativ 100 de persoane protestează în centrul municipiului Alexandria

Teleorman: Aproximativ 100 de persoane protestează în centrul municipiului Alexandria

Aproximativ 100 de persoane protestează joi seara în centrul municipiului Alexandria împotriva adoptării de către guvern a ordonanței privind modificarea Codurilor penale și a proiectului legii privind grațierea.

Protestatarii nu mai cer alegerile anticipate, ca în seara anterioară, miercuri, ci "instaurarea unei normalității", "dezbateri", "negocieri" și "transparență".

"Am ieșit pentru copiii mei. Simt că mi se bagă mâna în buzunar și am ieșit în stradă. Să îl grațieze pe unul care a furat o găină, dar nu politicienii care ne-au băgat mâna în buzunar, mie și tuturor românilor. Dacă o să fie bine în viitor, o să fie datorită mie și celor ca mine din toată țara. Cei care au stat în casă trebuie să rămână în casă. Ieșim noi și pentru ei", a declarat, pentru AGERPRES, unul dintre protestatari.

Un grup format din tineri a ales să vină în centrul orașului "pentru a susține dreptatea". Din grupul format din aproximativ zece tineri a făcut parte și Robert Iordan, un tânăr în vârstă de 19 ani, care a ales să protesteze deși a suferit un accident ce îi permite deplasarea numai cu ajutorul cârjelor.

"Îmi este greu. Ar trebui să iasă mult mai mulți tineri în stradă. Trebuie să se facă dreptate într-un fel. Vrem să fim și noi luați în seamă și să avem mai multe locuri de muncă", a spus tânărul protestatar.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…