Teleorman: Aproximativ 50 de persoane au cerut alegeri anticipate în centrul municipiului Alexandria

Teleorman: Aproximativ 50 de persoane au cerut alegeri anticipate în centrul municipiului Alexandria

Aproximativ 50 de persoane au ieșit, miercuri seara, în centrul municipiului Alexandria pentru a cere alegeri anticipate ca urmare a deciziei Guvernului de a adopta ordonanța privind modificarea codurilor penale și proiectul de lege privind grațierea.

"Suntem nemulțumiți că au trecut ordonanțele de urgență în miez de noapte și le-au dat imediat la Monitorul Oficial să fie publicate. Nu e o chestie normală într-o țară în care au trecut 27 de ani de când au fost niște mișcări. Am un mesaj și pentru cei tineri, care nu înțeleg de ce nu ies. Chiar dacă am ieșit aici, principalii vinovați sunt cei care nu au ieșit la vot. Trebuie să se facă alegeri anticipate. Reprezintă o soluție, iar tinerii să iasă la vot", a declarat, pentru AGERPRES, Paraschiv Oprea, unul dintre participanții la protest.

Protestatarii și-au dat întâlnire prin intermediul rețelelor de socializare și au spus că vor continua să iasă în stradă și în zilele următoare.

AGERPRES / (AS — autor: Luiza Abu Salem, editor: Marius Frățilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?