Teleorman: Centrul Alexandriei - circa 30 de persoane au susținut Guvernul, iar alte aproximativ 50 au cerut demisia Executivului

Teleorman: Centrul Alexandriei - circa 30 de persoane au susținut Guvernul, iar alte aproximativ 50 au cerut demisia Executivului

Aproximativ 30 de persoane s-au adunat luni seară în fața Casei de Cultură din municipiul Alexandria pentru a-și exprima susținerea Guvernului Grindeanu, în timp ce, în același loc, alți circa 50 de oameni au protestat împotriva Executivului, fără a exista incidente.

"Suntem aici cu câțiva tineri. Ne-am întâlnit fără să anunțăm. Vrem să susținem programul premierului Grindeanu, un program care este pentru tineri, pentru studenți. Ce vor să facă? Să le fie rușine la câțiva. O să fim cât mai mulți. O să ieșim de acum încolo. Voiam să vedem până unde merg", a declarat pentru AGERPRES un simpatizant PSD.

Persoanele care și-au exprimat nemulțumirea față de Guvernul Grindeanu au aprins lanterne și au scandat lozinci anti-PSD.

"Nu vrem anticipate. Vrem să se schimbe guvernul ăsta cu ai lor, dar cu oameni competenți. Nu a zis nimeni să plece PSD-ul, dar să se schimbe toți" , a spus un protestatar.

Ambele grupuri de manifestanți și-au anunțat prezența în centrul municipiului Alexandria și în serile următoare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 ULTIMA ORĂ Culise din ședința PNL / S-a pus batista pe țambal! Cîțu nici nu s-a dus. Orban a făcut liniște în 30…

3 Hemoroizii lui Iliescu / O mare nulitate securistă a României

4 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc

5 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…