Teleorman: Copilul care a căzut în fântână a fost externat; mama lui a născut o fetiță la Alexandria

Teleorman: Copilul care a căzut în fântână a fost externat; mama lui a născut o fetiță la Alexandria

Copilul care a căzut în fântână în urmă cu două săptămâni, în comuna Balta Sărată, a ajuns cu bine acasă, fiind externat dintr-un spital din Capitală.

Băiatul a fost externat, miercuri, din spitalul Grigore Alexandrescu și a plecat spre Balta Sărată împreună cu părinții, dar a ajuns la domiciliu doar alături de tatăl său deoarece mama, însărcinată în luna a noua, a intrat pe drum în travaliu și a fost nevoită să se oprească la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, unde a născut o fetiță.

"Avem o fetiță de trei kilograme și jumătate. Ne așteptam să nască. Chiar ne-am grăbit. De aceea am și întârziat. Despre băiețel, medicii au spus că este bine, sănătos. Ne-au dat analizele. Eu le mulțumesc pompierilor și medicilor — că mi-au ajutat copilul să se facă bine. De când am plecat de aici am stat numai lângă copil. Am strigat la el 'Dănuț, tati, te rog eu mult deschide ochișorii!' A deschis ochișorii și s-a ridicat în fund. Fără el nu puteam să mai trăiesc", a declarat, pentru AGERPRES, Vasile Pascu, tatăl copilului.

În urmă cu două săptămâni, copilul în vârstă de un an și opt luni a căzut în fântâna din curtea casei într-un moment de neatenție a mamei. Echipele de intervenție de la ISU București-Ilfov, ISU Olt și Dolj au încercat mai bine de zece ore scoaterea lui la suprafață.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

3 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla

4 Așa o fi?

5 Ăsta e, probabil, cel mai prost soldat rus! Priviți ce-a făcut după jefuirea unei case din Irpin