Teleorman: Insuficienţă cardio-respiratorie acută, cauza decesului soţului ministrului Carmen Dan

Teleorman: Insuficienţă cardio-respiratorie acută, cauza decesului soţului ministrului Carmen Dan

Cauza decesului soţului ministrului Carmen Dan, stabilită în urma autopsiei, este insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

Conform sursei citate, bărbatul a fost găsit mort în casă de către un membru al familiei.

''Ca urmare a informaţiilor solicitate de reprezentanţi ai mass-media în legătură cu decesul sesizat la data de 3 iulie în localitatea Videle, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul IPJ Teleorman este abilitat să facă următoarele precizări: persoana decedată a fost găsită în casă, de către un membru al familiei. Cauza morţii, certificată în urma autopsiei este - insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut'', au precizat reprezentanţii IPJ Teleorman.

Aceleaşi surse au afirmat că persoana nu prezenta urme de violenţă.

''Decesul a survenit, conform evaluărilor medico-legale, cu aproximativ 24 de ore înainte de a fi găsit de aparţinători, adică la data de 2 iulie. Certificatul de deces a fost emis cu data constatării, la 3 iulie'', au adăugat reprezentanţii IPJ Teleorman.

Corneliu Dan, soţul ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, a decedat , au informat, marţi, reprezentanţi ai Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Ei au solicitat presei discreţie în aceste momente dificile pentru familie.

Potrivit declaraţiei de avere a ministrului Afacerilor Interne, Corneliu Daniel Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până pe 31 mai 2017. AGERPRES / (AS - autor: Cornelia Dumitru, editor: Irina Poenaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”