Teleorman: Şoferul bulgar care a provocat accidentul în care au murit cinci persoane, arestat preventiv

Teleorman: Şoferul bulgar care a provocat accidentul în care au murit cinci persoane, arestat preventiv

Şoferul bulgar care a provocat, luni, accidentul soldat cu cinci morţi, pe DN 6, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informează, joi, IPJ Teleorman.

"Şoferul de cetăţenie bulgară care a provocat accidentul soldat cu decesul mai multor persoane, în data de 5 iulie, de pe DN 6, în urma prezentării la Parchetul de pe lângă Judecătoria Videle a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile", precizează IPJ Teleorman.

În accident au fost implicate un microbuz şi un autotren, în localitatea Drăgăneşti Vlaşca . Cinci persoane au murit şi trei au fost rănite şi a fost activat planul roşu de intervenţie.

După accident, ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că, la momentul producerii accidentului, niciunul nu se afla sub influenţa alcoolului.

"Poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi mecanismului producerii evenimentului rutier", anunţa, la data producerii accidentului, IPJ Teleorman. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...