Teleorman: Un poliţist local din Alexandria a intrat cu maşina într-un microbuz; avea alcoolemie de 0,92

Teleorman: Un poliţist local din Alexandria a intrat cu maşina într-un microbuz; avea alcoolemie de 0,92

Un poliţist local din Alexandria a provocat un accident, în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind băut la volan, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

El a intrat cu maşina pe care o conducea într-un microbuz oprit pe marginea drumului, iar în urma accidentului nu au fost victime.

Poliţistul era îmbrăcat în hainele de serviciu când a provocat accidentul şi s-a chinuit minute bune să sufle în alcooltest.

''În timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru Ghica a intrat într-un microbuz care se afla oprit. Nu au fost victime, doar pagube materiale. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,92 miligrame pe litru alcool pur în aerul respirat, fiind condus la spital unde au fost prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei'', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Poliţistul local este acum cercetat penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. AGERPRES / (A - autor: Cornelia Dumitru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...